TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nour El Refais beslut om nyfödda sonen Sami

20 jan, 2020 
Nour El Refai sonen Sami
Sedan Nour El Refai och Henrik Schyfferts son Sami föddes har Nour lagt upp flertalet bilder på sonen på sin Instagram – men aldrig visat hans ansikte.
Nu berättar hon om beslutet.
Annons

Nour El Refai hyllas efter nya gravidbildenBrand logo
Nour El Refai hyllas efter nya gravidbilden

I slutet av oktober föddes komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyfferts, 51, första gemensamma barn. Strax efter förlossningen avslöjade paret att de har valt att ge sonen namnet Sami och i ett inlägg på Instagram berättade Nour om sina känslor inför att ha blivit mamma.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon i inlägget.

För en månad sedan skrev Nour återigen ett känslosamt inlägg riktat till sin son på Instagram.

Inatt är det sju veckor sen du kom. Du har tänt gatubelysningen på dom mörka vägarna i mitt bröst så jag alltid kan hitta hem igen. Tack för det”, skrev hon till en bild där hon håller om sonen.

Visar inte sonens ansikte

På sin Instagram har Nour El Refai lagt upp flertalet bilder på sonen Sami sedan han föddes – men alla bilder har en genomgående röd tråd. Det finns nämligen ingen bild som visar sonens ansikte.

Annons

När Nour i dagarna la upp en ny bild på Sami tillsammans med Henrik Schyfferts två äldre söner, som han har från ett tidigare äktenskap, var det flera som undrade i kommentarsfältet varför Nour valt att dölja sonen Samis ansikte.

På bilden ses nämligen Henriks söner med Sami, vars ansikte är täckt med en pålagd emoji.

”Man vill ju se ansiktet på gossen”, skriver en följare.

Nour El Refais svar om beslutet

Efter följarens kommentar väljer Nour El Refai att med egna ord förklara sitt beslut om varför sonen Samis ansikte inte visas på hennes sociala medier.

”Mitt barn har rätt till sin integritet och väljer själv när han är stor nog om och när han vill publicera bilder på sig själv”, skriver hon.

FOTO: Claudio Bresciani/TT/W Jåma Nina Helen/TT/

Annons