Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai ryter ifrån efter gravidavslöjandet: ”Okänsligt”

08 jun, 2019 
Nour El Refai och Henrik Schyffert är gravida
Nour El Refai och Henrik Schyffert är gravida med sitt första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram ryter Nour nu ifrån mot de kommentarer hon har fått under graviditeten.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Det var fyra år sedan komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, berättade att de är ett par. Tidigare i juni avslöjade Nour att de nu är gravida med sitt första barn.

”Presenterar stolt min femmånadersbula!”, skrev Nour El Refai intill en bild på sin gravidmage på Instagram.

Henrik Schyffert delade också bilden på sitt Instagram-konto och därefter började gratulationerna välla in i kommentarsfälten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Men huuuur sjukt?!?! GRATTIS. Kommer bli världens gulligaste bebbe”, skrev en exalterad följare i kommentarsfältet.

Men trots att paret är överlyckliga har graviditeten inte varit en dans på rosor, något Nour El Refai berättade strax efter avslöjandet.

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”.

Annons

Nour El Refai ryter ifrån efter kommentarerna

I ett nytt inlägg på Instagram hintar Nour El Refai om att hon har fått många meddelanden från människor som tar sig rätten att säga vad hon borde göra och inte göra under graviditeten – något hon nu kritiserar.

”Men för helvete håll käften! Jag har givetvis koll på vad jag ”får” och inte som gravid. Det är så jävla okänsligt att tala om för en gravid kvinna att hon skadar sitt barn för att hon käkar Treo när det sista man vill på jorden är att göra något i hela världen som skadar”.

Nour El Refai fortsätter inlägget med att punkta upp sina åsikter.

”1. Håll käft. 2. Är du i dina sista tre månader (vilket jag inte är) bör du undvika Treo. Undvika. Som du bör undvika kaffe. Det är inte vin och knark. Det är Treo. Lugna er för fan”.

Hon berättar vidare att det är hennes gravidillamående som gör att hon just nu inte kan få i sig tabletter och därför måste dricka Treo istället.

”Om jag då efter sprängande huvudvärk vill ta en Treo för att det enda jag eventuellt för i mig den dagen är några klunkar vatten och det är min enda lindring så är det bra mycket bättre för min bebis att jag dricker Treo än lyssna några uppläxande as.”

Nour El Refai avslutar texten med att ge personerna en rejäl känga:

”Seriöst. Käft! Käft för alltid!”

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons