LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai om kärleken till Henrik Schyffert: ”Tror han är bättre nu”

20 nov, 2017 
Lina Arvidsson
De har varit tillsammans i fem år, men först nu öppnar Nour El Refai upp om relationen med Henrik Schyffert. "Jag gillar honom när han är lite lagrad", säger hon.
Annons

Nour El Refai, 30, har varit kär i Henrik Schyffert, 50, i fem år. De höll länge sin kärlek hemlig och spekulationerna har varit många. Först i december förra året bekräftade Henrik Schyffert att de är ett par.

Nu berättar Nour El Refai om hur det är att vara tillsammans med den 20 år äldre komikern.

– Jag gillar honom när han är lite lagrad. Han har ju tidigare varit gift länge med en väldigt smart feminist som han antagligen har påverkats av. Jag tror att han är bättre nu, säger Nour El Refai i en intervju i DN.

Nour berättar att hon “inte är bisexuell längre”, nu när hon lever med en man. Men hon understryker att hon haft relationer med kvinnor och har många lesbiska vänner. Hon var nervös när hon skulle berätta för sina lesbiska vänner att hon blivit tillsammans med Henrik Schyffert.

– Sjukt nog var det det! Men de accepterade mig, och sa ”Det är ju kärlek. Och kärlek är kärlek”, säger Nour El Refai.

Annons

Trots att paret har varit tillsammans länge har de valt att inte bo ihop. Det, tror Nour El Refai, är en av anledningarna till att deras relation fungerar så bra.

– Vi har varit kära i fem år och att vi inte bor ihop har absolut med det att göra: vi har inga vardagliga saker att bråka om och vi längtar efter varandra. Men vi är duktiga på att ses och vi har samma agent som ser till att det blir så. Vi åker på varandras gig. De veckor han har barnen reser han mindre. Jag anpassar mig efter det, säger Nour El Refai.

 Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons