TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai bryter tystnaden om ålderskillnaden till Schyffert

28 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Nour el Refai talar ut om åldersskillnaden med Henrik Schyffert.
Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i fem år. Mellan dem skiljer det nästan 20 år. Nu talar Nour El Refai ut om åldersskillnaden mellan henne och Henrik Schyffert.
Annons

Nour El Rafai, 30, och Henrik Schyffert, 50, är Sveriges hetaste komikerpar. De har varit tillsammans i fem år, men höll länge relationen hemlig. Idag är de särbos och kärleken blomstrar. De skiljer 19 år mellan Nour och Henrik, något som de fått en del pikar för.

– Det dras en del skämt, om man säger så. Och jag är väldigt kär i Henrik. Han gör mig glad, får mig på gott humör, säger Nour el Rafai till tidningen Topphälsa.

Trots att det rör sig om en stor ålderskillnad tycker inte Nour El Rafai att det påverkar relationen negativt på något vis – tvärtom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej om jag ändå ska var heterosexuell – jag har ju levt i lesbiska förhållanden – så är det bra för mig med en kille som har levt ett tag. Jag behöver någon som är lugn och trygg i sig själv. Är jag ute och turnerar, kan jag inte ha någon svartsjuk typ som säger: “Men du har ju inte svarat på sms på en halvtimme?” Och så är jag ju kär i killen, säger hon.

Annons

Efter fem år tillsammans har de funnit gemensamma intressen. Bland annat tycker de om att jaga som de ibland gör tillsammans.

Henrik Schyffert har också hjälpt Nour El Refai att börja träna, något hon tidigare inte gjort.

– Jag såg ingen anledning att gå på gym. Jag menar, jag har alltid känt mig rätt fin, alltid fått ligga ändå. Dessutom hatade jag det sociala, att behöva träna bland en massa andra människor. Det kändes lite som en nattklubb. Och jag trivs rätt dåligt bland mycket folk. Blir blyg och får lätt panik. Det var Henrik som tyckte att jag skulle gå. Han sa att han hade hittat en PT som skulle passa mig, säger Nour El Refai.

Nour El Refai har tidigare haft en relation med poeten och författaren Bob Hansson.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Stella Pictures

Annons