TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nour El Refai avslöjar lögnen efter Henrik Schyfferts drag

18 jul, 2020 
Nour El Refai och Henrik Schyffert
Henrik Schyffert gjorde tidigare i år ett uttalande som upprört flickvännen Nour El Refai rejält.
Nu väljer Nour att sätta stopp för lögnen som Henrik spridit.
– Han målar upp en falsk bild, säger Nour i podcasten Nours poddelipodd. Och Henrik.
Annons
Henrik Schyffert om vändningen med Nour El RefaiBrand logo
Henrik Schyffert om vändningen med Nour El Refai

Det var i slutet av oktober förra året som Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 51, blev föräldrar till sitt första gemensamma barn. Sonen som fått namnet Sami, hade fått Nour att känna känslor hon aldrig tidigare trott att hon kunde känna. Sedan dess har hon uppdaterat flitigt på sociala medier om sitt nya liv som mamma.

Parets beslut för Sami

Nour och Henrik tog tidigt ett beslut för sonen, han skulle nämligen inte synas på bilder. Även om Sami syns då och då så är hans ansikte alltid dolt. Anledningen är att Nour vill att sonen själv ska få välja om han vill synas i offentligheten när han är så pass stor att han kan besluta det själv.

Trots detta så publicerar Nour flitigt bilder på sonen, ibland där endast nacken syns och ibland med påklistrade emojis för ansiktet.

Henrik Schyfferts medverkan i ”Skavlan”

Ett annat beslut som Henrik och Nour tagit är att leva som särbor. Detta har de gjort redan från starten av deras förhållande och ingen skillnad blev det heller efter sonens födsel. Livsstilen visar sig helt enkelt fungera bra för komikerparet.

Annons

När Henrik gästade SVT:s program Skavlan tidigare i år berättade han om sina bästa knep för ett lyckat förhållande. Henrik förklarade då att hans taktik är att säga ja till saker för att undvika vardagsbråk, ”låta sig vallas som en ko”. Efter orden i programmet började frågor att strömma in till Nour. Följarna undrade då om detta verkligen stämde, eftersom att det lät som en väldigt positiv inställning att ha.

Nours reaktion efter uttalandet

Nu väljer Nour att lyfta ämnet i parets gemensamma podcast Nours poddelipodd. Och Henrik. Det visar sig snabbt att paret inte riktigt har samma syn på hur diskussionerna hemma brukar se ut. Nour påstår nämligen att Henriks uttalande i programmet var ren lögn.

– Alltså han sitter i Skavlan och bara ljuger, det är Henrik Ljugfert som sitter och bara bla bla. Jag satt och tittade på det med Sami, vi skulle titta på pappa på tv, och både jag och Sami – som var fyra månader – vänder oss mot varandra och bara ”Bitch what?”. Det stämmer inte. Det är ingen av oss som har sett den här ko-tricket-personen, säger Nour i podcasten.

Nour ansåg dessutom att Henriks ord i Skavlan var så pass fel att hon plockat upp telefonen och ringt, direkt efter sändningen för att konfrontera honom.

– Han målar upp en falsk bild att han väjer olika konflikter som kastas mot honom, vilket han inte gör. Han muckar ju när jag säger saker, säger Nour.

FOTO: Patrik C Österberg/TT/Ola Axman/TT

Annons