Nour El Refai avslöjar sanningen om Masked singer: “Ni ska veta att..”

Nour El Refai, Pernilla Wahlgren, Masked singer

Masked singer har engagerat många tittare runtom i landet, och panelmedlemmarna har både hyllats och kritiserats.
Nu svarar Nour El Refai på kritiken samtidigt som hon avslöjar hur det egentligen är att spela in programmet.
0:33

Efter reklamen: Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

(0:33)

Slå på ljud

Den andra säsongen av Masked singer har nått sitt slut och succén var ett faktum även detta år. Som vinnare av programmet stod tillslut de norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen och både tittarna och juryn var i chock.

Nour El Refais hyllning till Marcus och Martinus

I podcasten Nours poddelipodd och Henrik, som kändisparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har tillsammans, berättar Nour om hur imponerad hon är över tvillingarna.

– Nej men snälla, de är så bra. De kan vara bland de bästa i världen. De är helt fantastiska. Hatten fucking av. Noll överskattade utan underskattade skulle jag säga. Och så är de som in i helvete trevliga, de är sånna gulliga killar. De är liksom genuina och tittar en i ögonen när man pratar med dem. Jag är galen i dem, säger hon.

Hon avslutar också med att hinta om att hon önskar sig konsertbiljetter av Henrik i morsdag-present.

Nour El Refais avslöjande om Masked singer – efter kritiken

Vidare berättar hon att hon har njutit av att spela in programmet, trots att hon inte lyckades gissa rätt en enda gång. Till sitt försvar förklarar hon dock att det är mycket svårare att sitta och gissa i studion än hemma i tv-soffan.

– Det är världens roligaste. Jag tycker att det är så jävla kul att vara där, och nu när hemligheten är ute att jag inte har gissat rätt på en enda jävel.. ni ska veta att det är jävligt svårt när man sitter där!, säger hon varpå Henrik svarar:

– Ja, det är många som har sagt det till mig att "du, din tjej.. för att vara i en jury så är det inte så mycket rätt-gissning”.

– Vi är inte en jury, vi är en panel. Det är jättesvårt, folk är såhär "hur kunde du inte?". Men jag vet jag vet, när man sitter hemma sen och får alla ledtrådar väldigt tydligt så är det mycket lättare, ryter Nour ifrån då innan hon fortsätter:

– Jag skulle säga att jag har haft bra gissningar, men mitt problem är att jag har svårt att släppa. Jag snöar in på ett spår. Jag tänker att det är ju den här personen och så bara tolkar jag in allting till min fördel.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!