ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nordman-duon om barnbarnslyckan: ”Livets efterrätt”

30 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Elin Jonasson
nordman
Medlemmarna i Nordman har båda barnbarn.
Nu berättar de om lyckan i en intervju med Hänt.
– Det är det finaste som finns, säger Mats Wester.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordmans barnbarnslycka: "Det är jättemysigt!"Brand logo
Nordmans barnbarnslycka: "Det är jättemysigt!"

De två medlemmarna i det svenska bandet Nordman, Håkan Hemlin, 54, och Mats Wester, 58, har båda barnbarn. I en intervju med Hänt berättar det om lyckan de känner inför vad de kallar för livets efterrätt.

– Det är ju livets efterrätt, säger Mats om att vara morfar.

Sångaren Håkan har också barnbarn, två stycken till och med! Ett från sonen och ett bonusbarnbarn. Men än har han inte fått nog. När han får frågan om det är några fler barnbarn på gång svarar han:

– Det får jag väl hoppas, det är väl trevligt, säger Håkan.

Nordman är kända för sitt folkinspirerade sound där nyckelharpan spelar en stor roll. Det är kompanjonen Mats som står för musiken i duon. Även han är morfar till ett barnbarn från dottern.

Annons

– Det är det finaste som finns. Jag har också ett barnbarn som är två år snart och det är så fantastiskt kul, det är verkligen en ny dimension i livet.

Mats Wester om att vara morfar

När Hänt frågar honom om vad som är så speciellt med att vara morfar svarar han att man får vara delaktig i de bästa stunderna.

– Det är som ett litet knyte där man får ta det bästa av det här lilla livets tid och när det är lite knöligt så är det mamma och pappa som tar hand om om den biten, säger Mats innan Håkan bryter in:

– De går att lämna tillbaks, säger han och skrattar innan Mats fortsätter:

– Vi får det göttigaste!

Nordman är just nu aktiva med en sommarturné, och kommer även att gästa Allsång på Skansen den 8 augusti. Duon kommer att gästa tillsammans med bland annat Darin, något som Hänt skrivit om tidigare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons