Nora Oskarssons regelbrott i Ex on the beach 2019

Nora Oskarsson i Ex on the beach

Nora Oskarsson tvingades avbryta sin medverkan i Ex on the beach 2019.
Nu avslöjar produktionen anledningen till det drastiska beslutet.

Årets säsong av Ex on the beach är i full gång på Dplay. Tittarna har redan fått se deltagarna skratta, gråta, bli kära samt hamna i luven på varandra.

I kvällens avsnitt blir det dramatiskt under en fest och ett svartsjukedrama verkar spåra ut rejält. Morgonen efter bråket får tittarna se Nora Oskarsson, 22, packa ihop sina väskor.

– Jag hade jättegärna velat stanna, jag har tänkt innan att jag förmodligen behöver lämna för min egen skull men att det blev så här. Nej, det är bara mitt egna fel och hade jag kunnat göra om det så hade jag absolut inte gjort på det sättet, säger hon.

Tittarna får inte reda på varför Nora tvingas lämna Ex on the beach men under frukosten får de övriga deltagarna in ett meddelande som kortfattat beskriver vad som har hänt kvällen innan.

– Nora gick överstyr i gårdagens bråk. Eftersom hon har begått ett regelbrott har hon nu fått lämna huset, läser Kevin Härdevik.

Produktionen avslöjar Noras regelbrott

Nu berättar Mathilde Albinsson, pressansvarig för Ex on the beach, om regelbrottet som ledde till att Nora Oskarsson tvingades avbryta sin medverkan i programmet.

”Discovery Networks Sweden hyser nolltolerans mot våld. Deltagarna är väl medvetna om vilka konsekvenserna blir vid ett beteende som bryter mot våra regler. Av den anledningen fick Nora avsluta sin medverkan i programmet och åka hem”, skriver hon i ett mejl till Hänt.

Nora Oskarssons egna ord om händelsen

I november valde Nora att själv berätta om händelsen i en video på sin Youtube-kanal.

– Jag gjorde ett regelbrott i Grekland. Det är sant, jag gjorde det, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag tycker att det här har blivit så fruktansvärt förstorat. Att jag gjorde ett regelbrott, det är sant, jag är inte stolt över det. Men det är inte så stort som vissa tror.

Nora Oskarsson har även stoppats från inspelningen av eftersnacksprogrammet Exen berättar allt på grund av en incident som ska ha inträffat efter att deltagarna kom hem till Sverige.

Ex on the beach visas på torsdagar på Dplay.

FOTO: Dplay