Nora Oskarssons ord om regelbrottet i Ex on the beach

Nora Oskarsson i Ex on the beach 2019

Nora Oskarsson är en av årets deltagare i Ex on the beach.
På grund av ett regelbrott medverkar hon inte i eftersnacksprogrammet Exen berättar allt – nu berättar Nora själv om incidenten som föranledde beslutet.
– Det är inte så stort som vissa tror, säger hon.

I förra säsongen av Ex on the beach fick tittarna för första gången lära känna Nora Oskarsson. Realityprofilen stod i centrum i flera avsnitt och det stormade en hel del kring henne i programmet.

– Jag har ju varit i väldigt mycket drama. Jag har nog varit i mest drama den här säsongen, sa hon till Hänt på pressträffen.

Nora berättade att hon mådde väldigt dåligt under inspelningarna – men det stoppade henne inte för att återvända till programmet ännu en gång. I veckans avsnitt av Ex on the beach får tittarna återigen se Nora Oskarsson kliva in i huset.

– Under den här semestern kommer jag tillföra fest, jag kommer tillföra kärlek, hångel, tårar, mycket drama, säger hon i programmet.

Nora Oskarsson stoppas från Exen berättar allt

Men trots att Nora är en av deltagarna i årets säsong av Ex on the beach kommer vi inte att få se henne i eftersnacksprogrammet Exen berättar allt. I söndags förklarade programledaren Carolina Gynning anledningen till detta.

– Eftersom Nora begick ett grovt regelbrott i huset nere i Grekland så kommer hon inte medverka i studion.

För Hänt bekräftade sedan programmets pressansvarige, Matilde Albinsson, att Nora Oskarsson begått ett regelbrott i Ex on the beach.

”Exakt vad som hände kan vi inte gå in på i nuläget, men alla medverkande är väl medvetna om vilka följderna blir av regelbrott. Man får avbryta sin medverkan i programmet, vilket är anledningen till att Nora inte kommer delta i Exen berättar allt som ju är en del av programmet Ex on the beach”, skrev Matilde i ett mejl till Hänt.

Egna orden om regelbrottet i Ex on the beach

I en video på sin Youtube-kanal väljer Nora Oskarsson nu att berätta själv om regelbrottet som gjorde att hon inte får medverka i eftersnacksprogrammet.

– Jag gjorde ett regelbrott i Grekland. Det är sant, jag gjorde det. Och det kommer vi ta när dagen är inne. Jag kommer vara med i programmet länge, det kommer hända så sjukt mycket grejer, säger Nora i videon och fortsätter:

– Jag tycker att det här har blivit så fruktansvärt förstorat. Att jag gjorde ett regelbrott, det är sant, jag är inte stolt över det. Men det är inte så stort som vissa tror.

EOTB-profilen avslöjar att planen till en början var att hon skulle vara med i Exen berättar allt men att ett bråk utbröt mellan henne och en annan deltagare inför inspelningarna av programmet. Enligt Nora var det alltså detta gräl, och inte regelbrottet i Grekland, som låt till grund för produktionens beslut.

– Om inte den här incidenten hade hänt så hade vi spelat in de första programmen, säger Nora Oskarsson.

FOTO: Youtube, Dplay