Nora Oskarsson stoppas efter regelbrottet i Ex on the beach

Nora Oskarsson stoppas efter regelbrottet i Ex on the beach 2019.

Nora Oskarsson gör comeback i Ex on the beach. Men i Exen berättar allt avslöjas det att hon begått ett grovt regelbrott under inspelningen. Därför stoppas hon nu av produktionen – och får inte medverka i eftersnacksprogrammet.
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”
Slå på ljud

Ex on the beach är realityserien på Dplay där åtta singlar reser till en paradisö för en partysemester. Men när som helst kan deras ex dyka upp – och när det sker sätts tillvaron på sin spets. Exen river upp gamla sår och deltagarna måste hantera sina känslor när svartsjuka, rivaliteter och nya romanser uppstår.

I förra säsongen av Ex on the beach fick tittarna lära känna Nora Oskarsson från Göteborg. När Hänt träffade henne på pressträffen inför säsongen berättade hon att inspelningarna och allt festande var bland det roligaste hon någonsin gjort, men samtidigt det jobbigaste.

– Det har varit så jävla roligt. The time of my life. Men det har också varit sjukt psykiskt påfrestande. Jag har mått riktigt dåligt där inne, berättade Nora då.

Anledningen till måendet visade sig ha att göra med att hon hamnat i centrum för det mesta av dramat under säsongen.

– Jag har ju varit i väldigt mycket drama. Jag har nog varit i mest drama den här säsongen. Jag tar nog hem rollen som årets drama queen och årets lipsill. Jag är väldigt känslig. Jag skriker och sedan så gråter jag, förklarade Nora för Hänt och lade till:

– Det är ganska psykiskt påfrestande att vara instängd i ett hus och inte kunna gå iväg om man blir arg.

Men trots att Ex on the beach-inspelningarna var påfrestande för Nora stoppade det inte henne från att tacka ja till ännu en säsong – och nu gör hon comeback. I det senaste avsnittet som finns på Dplay, och som släpps för icke premium-kunder på söndag, kliver Nora in i programmet på nytt.

– Jag tror att alla behöver Nora i huset, så jag är tillbaka för att visa var skåpet ska stå – ännu en gång, säger Nora Oskarsson i programmet.

– Under den här semestern kommer jag tillföra fest, jag kommer tillföra kärlek, hångel, tårar, mycket drama. Jag kommer nog behöva sätta många på plats. The drama queen is here!

Noras egna ord efter regelbrottet

I eftersnacksprogrammet Exen berättar allt pratar programledaren Carolina Gynning om Noras entré med deltagarna. Nora själv finns däremot inte på plats för att ta del av diskussionen.

– Eftersom Nora begick ett grovt regelbrott i huset nere i Grekland så kommer hon inte medverka i studion, förklarar Carolina Gynning i Exen berättar allt.

För Hänt bekräftar programmets pressansvarige, Matilde Albinsson, regelbrottet. Hon kan dock inte ge några detaljer kring vad som hände.

”Det stämmer att Nora begick ett regelbrott under inspelningarna i Grekland. Exakt vad som hände kan vi inte gå in på i nuläget, men alla medverkande är väl medvetna om vilka följderna blir av regelbrott. Man får avbryta sin medverkan i programmet, vilket är anledningen till att Nora inte kommer delta i Exen berättar allt som ju är en del av programmet Ex on the beach. Det är såklart superviktigt för oss att alla deltagarnas välmående är i centrum och vi har hela tiden hållit en tät dialog med Nora, som såklart varit lite besviken över beslutet men ändå förstående”, skriver Matilde i ett mejl till Hänt.

Nora Oskarsson har även själv kommenterat regelbrottet och beskriver sina känslor.

”Det är tråkigt att det blev som det blev, men det känns helt okej att inte vara med i Exen berättar allt. Jag har mina egna kanaler, Youtube och Instagram, där jag kommer berätta min version”, skriver hon.

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN