LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Noomi Rapace visar upp stora utseendeförändringen i Skavlan

16 okt, 2020 
Noomi Rapace
Noomi Rapace slog igenom som Lisbeth Salander i Milleniumtrilogin.
Så ser hon inte ut längre.
Nu visar hon förändringen i Skavlan och berättar om intresset för Cryoterapi!
Annons

Videon kunde inte hittas

Skådepelerskan Noomi Rapace, 40, har en mängd roller på sitt cv. Men då hon blev folkkär och känd med hela svenska folket och sedan världen var i och med sin exemplariska tolkning av Lisbeth Salander i Milleniumtrilogin. Där hade Noomi svart kortklippt frisyr och var mycket mörkt sminkad.

Noomi Rapace som Lisbeth Salander

Efter rollen som Lisbeth har jobben haglat in för Noomi. Hon har medverkat i stora filmer som Alien: Covenant, Unlocked, Rupture, Child 44, The Drop och Dead man down.

Noomi visar upp utseendeförändringen

När Noomi gästar Skavlan visar det sig att det hänt en hel del med utseendet, i alla fall om man jämför med förr.

Noomi Rapace blond

Tidigare har vi sett henne i svart hår. Och för inte så lång tid sedan hade Noomi ljust, kort hår. Nu? Långt brunt hår stramt uppsatt och en hel del fina fräknar i ansiktet! Lika vacker som alltid, men på olika sätt.

Noomi Rapace

Noomi om strikta rutiner och intresset för Cryoterapi

I Skavlan berättar även Noomi om hur strikt hon är med rutiner, men också om ett intresse hon har vid sidan av jobbet som skådespelerska.

Annons

– Ibland är jag på gymmet klockan tre på natten. Jag har liksom rutiner som jag håller oavsett när min dag startar. Så om jag har en upphämtning klockan fem, då går jag till gymmet innan. Tränar, stretchar, gör mina isbad. Här gör jag bara för ansiktet, men för vissa filmer har jag liksom gjort helkropps-isbad, säger Noomi i Skavlan och fyller i med ett fniss:

– Men inte klockan fem på morgonen!

Noomi Rapace berättar att hon även brukar göra något som heter Cryoterapi, även känt som kall terapi, där man använder sig av låga temperaturer i medicinsk terapi.

– Jag brukar göra sån här Cryoterapi. Man kliver in i en iskall bastu i tre minuter. Det är minus 112 grader, det älskar jag, säger Noomi till en inte helt övertygad Skavlan.

FOTO: Lumeimages/TT, SVT

Annons