Noomi Rapace dejtar Molly Sandéns ex: "Lämnade nattklubben tillsammans"

Noomi Rapace sägs dejta Molly Sandéns ex. Men risken finns att hon både blir sviken och besviken. "Han är en notorisk hjärtekrossare."

Sverige har ju länge varit för litet för Noomi Rapace, 35, som nu lämnat vårt lilla land för gott! I höstas slog hon ner sin bopåle i London för att satsa på sin internationella karriär! Nu har Noomi – som tidigare hade ett tufft uppbrott från Ola Rapace, som hon har sonen Lev, 11, med – hittat kärleken igen. Nye pojkvännen är den svenske kickboxaren Sanny Dahlbeck, 23, som även gjort sig känd för att dejta kända tjejer… 2012 hade han en fling med Molly Sandén, 22, kort efter hennes uppbrott från Eric Saade, 24. Enligt uppgifter är Sanny dessvärre allt annat än en svärmorsdröm…

– Det är mycket vågat av Molly att ta sig an en sådan notorisk hjärtekrossare, sa en källa till Nyheter24 när det begav sig och relationen blev kortvarig.

Foto: Bulls

Foto: Bulls

Sanny har även haft en kärleksaffär med den skandalomsusade Hollywoodstjärnan Lindsay Lohan, 28. Turturduvorna träffades i Bangkok för drygt ett år sedan. Flingen avslöjades på Instagram då Lindsay och Sanny publicerade identiska bilder kort efter varandra på sina respektive Instagramkonton.

Noomi eller Sanny har ännu inte bekräftat sin romans, men paret gör inget för att dölja sina heta känslor. De visade glatt upp sig på filmgalan BAFTA i London i förra veckan och lämnade partyt på inneklubben Annabel’s i en taxi tillsammans. De passade även på att hångla loss i baksätet framför fotografernas kameror…

Andra läser också:

Fredrik Reinfeldt om första kärleksbilderna på honom och Roberta: ”Jag såg ut som en utomjording”

Måns Zelmerlöws tunga helg – hunden Messi akut till sjukhus

Mona Sahlins överraskande extrajobb: ”När jag är ledig städar jag hotellrum”

Senaste nytt