Oasis-stjärnans passionerade julhat – här förklarar han varför

Oasis-stjärnan Noel Gallagher är inte direkt något fan av julafton och allt som följer med denna tradition. Här förklarar han det stora förakt han känner för missnöjda barn och för det matöverflöd som råder i många familjer – detta trots att han en gång valde att ge julen en andra chans.

Oasis-bröderna Noel och Liam Gallagher är inte personer vi förknippar med glädje och skratt i överflöd. Inte nog med fejden de har med varandra – de har inget emot att såga i princip varenda ting, företeelse och person de kommer i kontakt med.

Och nu är det ju jul, och tror ni Noel Gallagher älskar julen? Nej, det gör han inte.

I en video från 2016 förklarar han exakt vad det är han avskyr så mycket med den vedervärdiga period vi nu befinner oss i.

“Jag hatar det passionerat. Jinglarna… Låt mig pausa det och säga att när John Lewis hade min låt i en reklam förra året – det älskade jag. Då tänkte jag ‘vet du vad, jag ska ge julen en andra chans här’, säger han.

LÄS OCKSÅ: Ernst tuffa krav på TV4: ”Måste vara en utmaning”

“Jag gav det ett andra chans, och det var jävla skit!”

Så vad är det utöver jinglarna som Noel hatar så passionerat? Jo, mycket verkar ha att göra med – vad han menar – giriga ungar som aldrig blir nöjda med sina presenter.

“Besvikna ungars ansikten i mitt hus, när de säger ‘men vad hände med den den afrikanska trädgrodan jag ville ha’ – den är i ett träd i Afrika!”

LÄS OCKSÅ: Stjärnparets äktenskap har kraschat – skilsmässan kan kosta miljarder

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

SENASTE NYTT!