LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nio sexiga pappahunkar som får oss att smälla av

08 nov, 2015 
AvOla Brising
Alla älskar goda fäder som tar hand om sina barn. Klart det kittlar lite extra om de dessutom råkar vara supersnygga. Titta bara på de här läckra grabbarna.
Annons

1. David Beckham, 40, har som gammalt fotbollsproffs en riktigt het fysik, fortfarande. Titta hur söt David är när han myser med dottern Harper, 4.

Foto: IBL-AOP

2. Vem vill inte stå nedanför och ta emot när sångerskan Gwen Stefanis, 46, exmake Gavin Rossdale, 49, kommer nedglidande för rutschkanan med sin söte son Apollo, 1.

Foto: Stella

3. Hollywoodhunken Christian Bale, 41, flexar musklerna när han bär in sonen Joseph, 1, i bilen. Mums!

Foto: Stella

4. Ben Affleck, 43, kör en lite mer intellektuell preppystil när han busar under höstpromenaden med dottern Violet, 9. Och med den blicken får han det att pirra till för de flesta som passerar.

Foto: Stella

5. När han inte står på scenen eller gör reality-tv är den stilige rapparen Kayne West, 38, en omhändertagande pappa som gör allt för dottern North West, 2.

Foto: IBL-AOP

6. Vin Diesel, 48, är mest känd som den stenhårde actionhjälten som tar kål på skurkar till höger och vänster. Men privat är han ack så ömsint och försiktig när han gullar med yngsta dottern Pauline, 7 månader.

Foto: Stella

7. På familjesemestern passar den charmige tv-profilen Simon Cowell, 56, lite skämtsamt på att lära sonen Eric, 1, hur man äter vattenmelon.

Foto: Simon Cowell/Twitter

8.Vi misstänker att Flynn, 4, blir minst lika het och stilmedveten som sin farsa Orlando Bloom, 38, när han växer upp.

Foto: IBL-AOP

9. Många är kvinnorna som vänder sig om efter prins Daniel, 42, när han promenerar längs med vattnet i Saint Tropez med sin ögonsten prinsessan Estelle, 3.

Foto: IBL-AOP

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons