LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ninas hemliga gest till Erika – avgör hennes öde i Paradise hotel

05 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel 2018 Nina Glimsell och Erika Holm
Nina Glimsell och Marcelo Peña gör comeback i Paradise hotel! När det står klart att Marcelo inte kommer att få fortsätta sin resa gör Nina ett oväntat drag...
Annons

Det är finalvecka i Paradise hotel och kampen om vilka som ska stå i final är stenhård. Mitt i allt kliver de tidigare utröstade deltagarna Marcelo Peña, 28, och Nina Glimsell, 23, in i huset igen, något som inte är uppskattat hos alla.

– Det är två personer som jag kämpade för att få ut och nu är de tillbaka igen. Har man åkt ut kan man för fan stanna ute, säger Rebecca Karlsson.

– När jag såg vilka det var tänkte jag att ”nu kan jag börja packa väskan”, säger William ”Wille” Hultkrantz, 22.

Nina och Marcelo är ordentligt hämndlystna och kommer precis som de andra deltagarna att göra allt för att knipa en finalplats.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ska skicka ut alla här. Jag lover er, nu är det en enmansshow, tillsammans med Nina då. Det krävs två får att dansa tango. Nu ska vi ta hem hela skiten, säger Marcelo.

Men de får ingenting gratis. För att få chansen att vinna en finalplats måste de lyckas skicka hem några av de andra deltagarna och därmed knipa deras platser. Under två kupor har de placerat ett kort på en manlig deltagare och ett kort på en kvinnlig deltagare. Gissar de andra i huset rätt på vilka som finns under kupan kommer Nina och Marcelo tvingas lämna. Gissar de fel tar Nina och Marcelo deras plats på hotellet.

Annons

Till allas förvåning kliver Genri Teivald fram och tror att de är han som är på bilden under kupan, trots att Marcelo har försäkrat honom om att det inte är han. De kvinnliga deltagarna har nu bara sekunder kvar att gissa vem som är under den andra kupan. Erika Holm får ögonkontakt med Nina, som ger henne en snabb nick, varpå Erika kliver fram och lägger handen på kupan.

– Lurade Nina mig nu? Varför gick jag fram? Jag mår skit, säger en chockad Erika när hon inser vad hon har gjort.

Tårarna rinner ned för hennes kinder när hon inser sitt eventuella misstag. Men hon behöver inte oroa sig. Nina har gett henne rätt signaler och när Erika och Genri lyfter på kupan hittar de sig själva där. Det betyder att både Nina och Marcelo tvingas lämna hotellet lika snabbt som de kom in igen. Efteråt förklarar Nina varför hon gav Erika tecken på att hon skulle gå fram.

– Jag vill inte vara utan Marcelo här, så när jag såg att Genri tog den ville jag att du skulle gå fram, säger hon.

Nina Glimsell och Marcelo Peña fann varandra under inspelningarna av Paradise hotel och är idag ett par. Att Nina Glimsell offrade sig för kärlekens skull är därför ingen underdrift. Så fint gjort av henne!

Finalen av Paradise hotel sänds på onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons