Nina Glimsells tårar efter Marcelo Peñas ord om relationen

Nina Glimsell i tårar efter Marcelo Peñas ord om relationen i Studio paradise.

Enligt Nina Glimsell Udovicic stack Marcelo Peña för att spela in Paradise hotel mitt under den tiden de höll på att göra slut – något som han inte verkar hålla med om.
I Studio paradise brister Nina ut i gråt då de inte kommer överens om när de gick isär.
– Vi tycker olika om det här, säger hon.

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop – men i början av året tog förhållandet slut.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradise hotel. Nu när programmet sänds får man se hur även Nina gör comeback några veckor in i programmet. Det blir en hel del känslor och drama och i eftersnack-programmet Studio paradise tar programledarna upp Ninas entré i programmet och varför hon åkte dit.

– När vi var ifrån varandra för att han var och spelade in kunde vi inte prata så jag kände mig stark hemma i Sverige, för vi hade liksom ingen ”break up”-period. Sedan när jag fick förfrågan om att spela in Paradise hotel tackade jag först nej, men sen tänkte jag men gud jag kör också. Men jag åkte inte dit för hans skull, säger hon i Studio paradise.

Osams om när förhållandet tog slut

Nina Glimsell förklarar hur hon direkt kände sig ledsen igen när hon såg honom inne på hotellet.

– Men det vara helt sjukt när vi väl sågs, säger hon och fortsätter:

– Det var ett vanligt break up vi hade, men det var på tv. Vi har helt normala känslor, men vi hade väldigt konstiga förutsättningar.

Marcelo flikar då in att de hade gjort slut ordentligt innan han åkte iväg för inspelningen.

– Det var inte så att jag bara stack när vi var tillsammans så var det verkligen inte. Vi gjorde slut innan, vi hade en massa tjafs. Jag sa du få bo kvar i min lägenhet tills du hittar en lägenhet, säger han i Studio paradise.

Nina blir då märkbart upprörd över det Marcelo säger och får tårar i ögonen.

– Jag vill inte gå in på detaljer för då kommer jag att bli ledsen. Vi tycker olika om det här. Vi var tillsammans, vi var flick- och pojkvän. Vi firade liksom jul och nyår ihop och vi bodde tillsammans, säger hon.

– Vi gjorde slut i januari, säger då Marcelo vilket Nina inte verkar hålla med om:

– Jag vill inte bråka med dig, men det var en väldigt destruktiv relation vi hade. Vi gick på bio innan du åkte i februari, vi bodde tillsammans. Sen respekterar jag att dina känslor svalnade långt innan. Men det var även tufft för dig att lämna också, säger hon.

Studio paradise sänds onsdagar 21.00 på Viafree.

FOTO: Viafree

Senaste nytt