Nina Glimsell i tårar efter följarnas hårda kritik: ”Tufft”

Nina Glimsell har fått massiv kritik efter orden om Paradise hotel-deltagaren Camilla Skalleberg.
I en video på Instagram bryter hon ihop i tårar.
– Jag tror inte folk förstår hur jävla tufft det är, säger hon.

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. I år överraskade hon alla genom att göra comeback i programmet och än en gång slåss om vinsten på en halv miljon kronor.

– Nina Glimsell kommer in senare i säsongen som deltagare, bekräftade programmets pressansvarige Michelle Baumann precis innan säsongen satte igång.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Nina Glimsell har ännu inte hunnit komma in på hotellet, men hon har redan nu börjat göra reaktionsvideos på sin Youtube-kanal. De är uppskattade och varje klipp har mängder av fina kommentarer och hyllningar under sig. Under den senaste videon har Nina Glimsell dock fått motta en hel del kritik. Kritiken gäller några uttalanden som Nina gör angående deltagaren Camilla Skalleberg, 21.

– Camilla är jättego´ men hon går mig också på nerverna när hon gråter så mycket som hon gör och man inte vet om det är äkta eller inte, säger Nina bland annat.

Hennes kommentarer om Camilla har fått många att reagera och de anser att det som Nina har sagt är elakt. I kommentarsfältet besvarar Nina Glimsell kritiken.

”Detta är en REAKTIONSVIDEO. Alltså innebär att man ska REAGERA på det som händer i avsnitten. Jag har i varje video hittills verkligen varit så pedagogisk (bokstavligen), snäll, varsam och så stöttade jag kan vara. Jag försöker förklara hela tiden vad jag tror någon situation kan bero på, varför, hur etc. Jag skyddar Camilla hela tiden, från min första reaktionsvideo också. Men jag är verkligen inte Camillas mamma, snälla, ni måste förstå det. Jag kan inte sitta helt knäpptyst när jag ska reagera på Camilla (vilket jag bokstavligen nästan gör redan?) och sen reagera på alla andra.” skriver hon.

Har varit i kontakt med Camilla Skalleberg

Trots det fortsatte de negativa kommentarerna att hagla in och nu ryter Nina ifrån ordentligt i en ny video på sin Instagram story.

– Det som gör mig ledsen, verkligen förbannad, är att sådana här personer känner inte mig, de vet inte ens vem jag är. De har ingen aning om hur mycket jag har stöttat Camilla, det är så mycket mer som har hänt som inte ni ser och som inte ni har hunnit se än, säger hon.

Hon anser att hon inte alls är elak och säger att hon har varit i kontakt med Camilla som inte heller ser något fel i det Nina har sagt.

– Jag pratade med henne idag till och med, och hon är medveten om att jag fått kommentarer där folk tycker att jag varit elak, men hon håller med om att det finns inget elakt jag säger. 

Nina Glimsells uppmaning till följarna

Till sist blir det för mycket för Nina som brister ut i gråt. Hon berättar att det här är anledningen till att hon hatar sociala medier och att hon flera gånger tvivlat på om hon vill fortsätta.

– Jag tror inte folk förstår hur jävla tufft det är, får hon fram mellan tårarna.

Hon påpekar samtidigt att hon får väldigt mycket kärlek från de som tycker om att följa henne och att det är deras förtjänst att hon ännu inte har lagt av. Hon avslutar med en uppmaning till de som är aktiva på sociala medier.

– Om du inte tycker om en person, låt den personen vara, det finns gott om andra personer som kan tycka om den personen. Sprid bra energi bara, jag orkar inte det här, säger Nina Glimsell.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT/Stina Stjernkvist, Instagram

Senaste nytt