LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina Glimsells tårar efter bilderna på Marcelos Peñas svek

21 nov, 2018 
Malin Ljung
Nina och Marcelo om hans svek
Nina Glimsell Udovicic börjar gråta efter att hon sett nya bilderna på Marcelo Peñas svek. I Hänt Eftersnack talar hon ut om känslorna om pojkvännens hårda ord om deras relation.
Annons

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña hittade varandra under inspelningarna av Paradise Hotel 2018 i Mexico.

Men deras kärleksresa har varit allt ifrån lätt. I huset uppstod flera stora bråk efter att Marcelo varit med andra deltagare, bland annat Rebecka Karlsson. Nina har tidigare pratat om hur hon känt sig sviken, både av Marcelo och tjejerna i huset.

– Jag var väldigt tydlig i Paradise Hotel att jag var väldigt sårad och mådde väldigt dåligt när jag såg hur han behandlade mig och höll på med alla andra utom mig, har Nina tidigare sagt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots det spirade kärleken när paret landade på svensk mark efter inspelningarna. Idag är de sambos och driver en Youtube-kanal tillsammans.

Dessutom är de tillbaka i tv-rutan. I nya programmet Paradise Sthlm samlas sex deltagare från årets säsong av Paradise hotel i en lyxig lägenhet i Stockholm. Under fyra veckor ska deltagarna göra upp om vinnartiteln – den som lyckas hålla sig kvar längst får en gratis resa utan kameror.

Annons

Två av deltagarna är Marcelo och Nina, som slåss om den åtråvärda vinnartiteln. Men under tiden i huset blir båda två intervjuade av tv-teamet – något den andra inte får se.

Det är i en av de här intervjuerna som Marcelo berättar om hur han ser på att han var med andra än Nina i Mexico:

Nina om Marcelo: Väldigt elakt att göra så mot mig

– Man måste testköra alla bilar innan man vet vilken man ska köpa, det är ju så, säger han och fortsätter:

– Det var många som var sugna på mig där inne, helt klart. Det är ingeting jag ångrar. Jag var singel, och när jag är singel är jag lekfull och tycker om att ha kul. Sen får hon bli ledsen, absolut. Det är synd.

I Hänt Eftersnack samlas deltagarna på Hänt-redaktionen tillsammans med programledaren Johanna Bladh och får för första gången se avsnitten av Paradise Sthlm. I veckans avsnitt får Nina för första gången höra Marcelos ord om tiden i Mexiko, något som får henne att bryta ihop inför kameran.

– Det jag blir mest ledsen över är att tydligen är jag inte förstådd i att det var väldigt elakt att göra så här mot mig, säger hon i Hänt Eftersnack.

HÄR kan se Ninas reaktion i programmet:

FOTO: Viafree

Annons