LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina Glimsells skräckupplevelse – överfallen på öppen gata

10 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Nina Glimsell om skräckupplevelsen – attackerades på öppen gata: ”Skrek allt jag hade”
Paradise hotel-profilen Nina Glimsell Udovicic blev överfallen av en man på cykel.
Nu berättar hon om det läskiga övergreppet.
– Jag skrek allt jag kunde, säger hon på Instagram.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Nina Glimsell Udovicic, 25, är en av deltagarna i höstens säsong av Paradise hotel. Hennes medverkan bekräftades kort inpå att det stod klart att även hennes ex, Marcelo Peña, 27, var klar för den nya säsongen av den populära dokusåpan.

Nina och Marcelo träffades under inspelningarna för Paradise hotel 2018. Väl tillbaka i Sverige flyttade de ihop men kärleken varade inte för evigt. I mars i år avslöjade Nina i en youtube-video att paret gjort slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, berättade Nina då i videon.

På TV3 och Viafree kan vi snart se det forna paret återses i huset i Mexiko, men i verkligheten befinner sig Nina återigen i Stockholm.

Överfallen på väg hem

I ett känslosamt videoklipp på Instagram stories berättar Nina att hon igår natt blev överfallen i centrala Stockholm. På väg hem från en kompis började en man på cykel jaga Nina och försökte förgripa sig på henne när ingen annan var i närheten.

Annons

– Jag skrek allt jag hade. Samtidigt lyckades jag ringa polisen, som har allt inspelat, berättar en märkbart tagen Nina på Instagram och fortsätter:

– Lyckligtvis lyckades han inte göra någonting, men han gav sig inte oavsett hur mycket jag skrek och sa att jag hade polisen i telefonen.

Ninas räddning blev en man som jobbade några gator bort och som tillslut hörde hennes rop. Nu vädjar Nina efter följarnas hjälp.

– Jag vill ha er hjälp att hitta den här mannen. Han räddade verkligen livet på mig. Han hörde mig och stannade sin bil, säger Nina på Instagram.

Nina förklarar att hon sprang in i mannens bil, samtidigt som han gick ut för att prata med mannen som försökte förgripa sig på Nina. Den misstänkta förgriparen var hotfull även mot honom och Nina hyllar sin räddares insats.

– Mannen som hjälpte mig var jättejättesnäll och fortsatte att skydda mig.

Nina fortsätter berätta att händelsen är polisanmäld och att den misstänkta mannen greps av polis kort därpå.

Annons

Hyllas av polisen

Avslutningsvis förklarar Nina på Instagram att polisen hyllade henne för hennes reaktion. Med tårar i ögonen vädjar hon sina följare att göra samma sak.

– Skrik om något händer, du förlorar ingenting på det. Skrik allt du kan verkligen. Så att du inte får någon röst kvar, för det var vad jag gjorde. Hade jag inte gjort det hade inte den här killen hört mig.

Till Hänt skriver Nina att hon förhoppningsvis snart får kontakt med mannen som räddade henne och att hon mår bättre nu.

FOTO: TT, Instagram

Annons