LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina Glimsells oväntade flirt med Liamoo – hemliga relationen

31 maj, 2020 
Nina Glimsells flirt med Liamoo
Nina Glimsell fann kärleken i Dennis Mlivic under inspelningarna av Celebrity Ex on the beach. Men innan det levde Nina som singel, och nu berättar hon om en oväntad dejt med artisten Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen.
Annons
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin IngrossoBrand logo
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Nina Glimsell medverkade i Paradise hotel 2018, och efter det har vi sett henne i programmet igen. I sin första medverkan i programmet föll hon pladask för Marcelo Peña, och när de kom hem till Sverige igen efter tiden i Mexiko dröjde det inte lång tid innan Nina flyttade upp till Marcelo i Stockholm.

Men relationen fick ett slut strax innan Marcelo packade sina väskor för att bege sig till Mexiko och spela in ännu en säsong av Paradise hotel. Det han inte visste då var att Nina kort därefter bestämt sig för att också dyka upp i programmet, och det var en hjärtekrossad Nina och en chockad Marcelo som tittarna fick följa då.

Nu ser vi Nina i tv-rutan ännu en gång, i nya Celebrity Ex on the Beach. Även den här gången blir hon kär. Nina och Dennis Mlivic fann varandra inne i huset, och idag är de ett lyckligt par.

Ninas flirt med artisterna

I veckan gästade Nina podcasten Sweet but psycho som drivs av Josephine Qvist och Elin Skog. Under ett segment får hon frågan om vem som är det kändaste hon har legat med, och efter många om och men erkänner hon att den kändaste är Benjamin Ingrosso.

Annons

– Okej, det här var ju längesen, men Benjamin Ingrosso, säger Nina och fortsätter:

– Det var jättekul. Han är jättetrevlig, så inga hard feelings.

Men Benjamin är inte den enda kända artisten som Nina har flirtat med. I samma podcast erkänner hon att hon varit på en dejt med Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen. Dejten blev dock inte alls som Nina tänkt sig, och det blev ingen mer dejt efter det.

– Jag kan säga så här, jag dejtade inte efter det, säger Nina och tillägger:

– Alls.

– Han var inte redo att dejta, men han är jättesnäll.

FOTO: TT

Annons