TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nina Glimsells nya besked om Paradise hotel

24 dec, 2019 
Paradise hotel-profilen Nina Glimsell Udovicic.
Nina Glimsell Udovicic har varit med i TV3:s Paradise hotel två gånger.
Nu ger hon svar på tal om hon kommer att vara med igen.
Annons
Tystnaden som uppstod när Nina Glimsell är tillbaka: ”Kan inte bli sämre”Brand logo
Tystnaden som uppstod när Nina Glimsell är tillbaka: ”Kan inte bli sämre”

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop. Men i början av året tog förhållandet dock slut.

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradise hotel – och snart stod det klart att även Nina skulle vara med i dokusåpan. När hon klev in i programmet blev det mycket drama och tårar över situationer och känslor kring ex-pojkvännen. Flera har kommenterat att hon inte verkade må bra under programmets gång, vilket Nina nu kommenterar i en ny Youtube-video.

– Jag har ju lärt mig mycket av det idag. Jag hade ju inte varit den jag är idag om jag inte hade varit med om det där. Jag tror att jag hade varit mer ytlig och tagit saker för givet och haft sämre självförtroende annars. Idag är jag mer självsäkert och självständig. Jag är mer ödmjuk och förstår andras bagage och så uppskattar jag mina vänner och familj mer, säger hon i videon.

Annons

Lycklig idag

Nina berättar vidare i videon att hon idag mår betydligt bättre nu än under tiden som visas i senaste säsongen av Paradise hotel.

– Jag vill vara glad och lycklig, vilket jag är just nu. Detta för att jag sorterat ut vissa människor, säger hon och fortsätter:

– Jag mår extremt bara just nu. Idag mår jag bra med kost, min hälsa, min kropp, mina känslor. Jag har gått vidare och lever verkligen ett bra liv. Jag är lycklig för en gångs skull. Min mamma sa att det var första gången hon såg mig såhär lycklig på 25 år.

Nu när Nina Glimsell Udovicic mår såhär bra idag och blickar tillbaka på Paradise hotel blir hon säker på en punkt: aldrig mer Paradise hotel igen.

– Nu har man gjort det misstaget att vara med där och det kommer inte hända igen någonsin, säger hon.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Viafree/Patricia Recourt

Annons