Nina Glimsells kärlekslycka med nya pojkvännen Dennis Mlivic

Nina och Dennis.

Nina Glimsell avslöjar nu vem hennes pojkvän är. Det är ingen mindre än Dennis Mlivic, som hon träffade under inspelningen av Celebrity Ex on the Beach.
”Jag har aldrig haft en sån fin genuin kärleksrelation”, skriver hon på Instagram.
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach 2020
Slå på ljud

Nina Glimsell, 26, är en känd tv-profil från sin medverkan i Paradise hotel. Nu är hon med i Celebrity Ex on the beach – där hon har hittat kärleken. Det i Dennis Mlivic, 21, som också medverkar i realityserien.

När Hänt träffade dem i slutet av februari var det ingen av dem som vågade sätta en etikett på relationen.

– Vi hänger, sa Dennis med ett skratt och fortsatte:

– Alltså vi håller ihop. Vi träffar inte andra eller något sånt där. Ingen stämpel, men vi träffar inte andra.

Nina svarade ännu mer kryptiskt än Dennis.

– Jag tycker ju om Dennis jättemycket. Men det är lite saker som händer under säsongen. Vi har en jättefin relation idag. Och oavsett hur vi är, nu vill inte jag sätta etikett på vad vi är, men vi kommer nog alltid att vara bästa vänner, alltså tills vi dör. Alltså han är verkligen världens finaste. Han är absolut den finaste killen jag mött i hela mitt liv.

Huruvida det var ett par eller inte ville hon inte svara på.

– Jag håller det hemligt, sa Nina då.

Ninas offentliga kärleksförklaring

Men nu har Nina och Dennis valt att gå ut med att de är ett par. Det är på Instagram som Nina lägger ut en bild på dem två tillsammans med texten:

“Många av er har vetat om att jag och Dennis är tillsammans men vi ville bara vara för oss själva ett tag, njuta av vårt privata liv och bara vara Vi. Det kan vara tufft att ha ett offentligt förhållande för många ska ha sina åsikter, komma med pekfingrar och säga vad dem anser är rätt eller fel. ”

Hon skriver vidare att hon vet att han är mannen i hennes liv.

“En annan anledning är att vår relation är något helt annat. Jag har aldrig haft en sån fin genuin kärleksrelation där jag är tillsammans med min bästa vän och när man känner den tryggheten så finns det ingen stress till något”.

Hon skriver även skämtsamt att hon vill bli hans “baby mama” och att de någon gång i framtiden ska gifta sig. Hon tackar även sina följare för att de respekterat att hon velat hålla relationen hemlig ett tag.

“Miljoner tack till er som visat sån fin hänsyn, även fast ni vetat om så har ni respekterat oss att vi inte ville gå ut med detta förens vi valde det själva. Ni är guldvärda”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B_PUECWHZxi/

FOTO: Veronica Kindblad/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!