Nina Glimsell visar upp resultatet efter nya skönhetsingreppet

Nina Glimsell visar upp resultatet efter nya ingreppet

Nina Glimsell såg tittarna senast i dokusåpan Celebrity Ex on the beach, och det blev både drama och kärlek för hennes del.
Och för den som inte kan få nog av henne går hon att följa via hennes sociala kanaler, där hon uppdaterar sina följare flitigt. På Instagram visar hon nu upp resultatet efter ett nytt skönhetsingrepp.

Tv-profilen Nina Glimsell blev ett känt ansikte för tittarna när hon 2018 medverkade i Paradise hotel. Där efter har vi sett henne ännu en gång i programmet, och nu senast som en av profilerna i Celebrity Ex on the beach.

I både Paradise hotel och i Celebrity Ex on the beach har vi sett henne falla pladask i kärlekens tecken. I Paradise hotel föll hon för Marcelo Pena, som efter den första säsongen kom att bli hennes partner fram tills relationen fick ett slut när Marcelo valde att packa sina väskor och lämna Sverige för att spela in ännu en säsong av Paradise hotel. Det han inte visste då var att Nina också packade sina väskor för att senare dyka upp även hon i samma säsong.

I Celebrity Ex on the beach föll Nina snabbt för Dennis Mlivic, och efter programmet har deras följare kunnat ta del av deras kärlek till varandra. De syns flitigt på varandras sociala medier, och därför blev många chockade när de för bara veckor sedan gick ut med att de valt att gå skilda vägar.

Nina och Dennis plötsliga uppbrott

”Jag hoppas hela tiden att jag ska vakna upp ur en mardröm för det var såklart inte det här jag ville eller någonsin trodde”, skrev Nina bland annat när hon delade den tunga nyheten om att paret gått isär.

Även Dennis delade med sig av uppbrottet i ett inlägg på sin Instagram, och enligt honom så skildes han och Nina åt som vänner, det var helt enkelt tiden som inte var rätt för deras kärlek just nu.

Efter bekräftandet om uppbrottet försvann Nina ett tag från sina sociala medier, för att istället fokusera på att umgås med vänner och familj.

Nina visar upp resultatet efter ingreppet

Men nu är Nina tillbaka på sina sociala medier, för att förse sina följare med glimtar från hennes vardag.

Under gårdagen besökte hon en salong för att tömma sina läppar, som hon tidigare fyllt. Planen är att tömma dem för att sedan kunna göra ett par helt nya läppar.

Om ni minns så tömde jag mina läppar för ett år sedan och nu ska jag tömma det allra sista som inte gick bort, för att de sedan ska göra om mina läppar. Jag kommer visa er resultatet”, förklarar Nina i sin Instagram story.

FOTO: TT, Instagram 

Senaste nytt