LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ninas kärleksbesked – tre månader efter uppbrottet från Marcelo

22 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Nina glimsell udovicic nya kärleksbesked efter Marcelo pena
Nina Glimsell Udovicic mötte kärleken i Marcelo Peña i Paradise hotel förra året. Efter ett år tillsammans gick paret skilda vägar och nu, tre månader efter uppbrottet, avslöjar Nina att hon träffar en ny person.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Nina Glimsell Udovicic , 25, medverkade i TV3:s realityserie Paradise hotel förra året. Under inspelningarna fann hon kärleken i Marcelo Peña, 28, och väl tillbaka i Sverige blev de ett par och kort därefter också sambos.

Men i mars avslöjade Nina i en Youtube-video att paret gått skilda vägar efter ungefär ett år tillsammans.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarar Nina i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Oavsett vad Marcelo har utsatt mig för så var han mitt livs kärlek, fortsätter Nina när hon bryter ihop i tårar.

Detta var den första videon på Youtube-kanalen som Nina gjorde utan Marcelo, då de drivit en tillsammans under sin tid som par. Sedan dess har realityprofilen fortsatt att vlogga och i en ny video har hon en ärlig frågestund där hennes följare fått chansen att ställa henne frågor.

Annons

När hon får frågan om hur hon mår idag, tar hon då upp uppbrotts-videon från lite mer än tre månader sedan som exempel. Hon säger att hon mår mycket bättre idag och att hon insåg när hon nyligen såg på klippet igen vilken skillnad det är på henne.

– Jag var grå och jag hade inget lyster, jag mådde skit. Jag vet att jag började få tillbaka mitt glow och min lyster efter den videon för det var då jag kunde gå vidare faktiskt. Jag höll kvar i allting så länge just för att jag inte hade bekräftat att vi hade gjort slut, säger Nina och tillägger senare:

– Jag skulle aldrig vilja göra om det, jag har aldrig känt en sådan smärta i hela mitt liv.

”Vi gillar att umgås”

Nina erkänner att hon gick igenom en väldigt förvirrad period efter uppbrottet och visste inte riktigt vem hon var.

– Det jag ville var att skaffa barn och jag var redo för att faktiskt bli gravid det här året. Livet blev ju inte alls som jag hade tänkt mig, men det är helt okej och jag har börjat landa lite i att det kommer att ordna sig. Min största dröm är att möta en man som jag verkligen älskar och som älskar mig och som aldrig vill såra mig, säger Nina i videon.

Annons

25-åringen säger att hon trivs väldigt bra som singel men att hon samtidigt är beroende av närhet, uppmärksamhet och intimitet med en kille eftersom hon har svårt för att vara själv.

– Jag vill inte skapa korta, intensiva relationer. Det får jättegärna vara om det är en kk eller en kille där vi uppskattar varandras sällskap men vi behöver inte vara tillsammans, säger Nina.

Många följare har spekulerat i att Nina träffar en ny kille nu och flera spekulerar till och med i specifika personer. Men istället för att besvara frågor där specifika namn nämns, tar Nina upp frågan ”Träffar du någon ny?”.

– Ja, jag träffar någon och vi ser oss mer som vänner. Vi gillar att umgås jättemycket med varandra och mer än så vill jag typ inte säga. Nej, men alltså jag träffar inte någon på ett seriöst sätt, jag är absolut inte i något förhållande, jag är inte i närheten av att skaffa en relation utan jag fokuserar på mig själv. Men givetvis så träffar jag också andra, säger Nina och skrattar.

FOTO: TT

Annons