LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina Glimsell om relationen med Theo Pokorny idag

14 okt, 2019 
Nina Glimsell om oväntade relationen med Theo pokorny – efter Paradise hotel
Nina Glimsell är tillbaka i Paradise hotel!
När hon gästar veckans avsnitt av Expressens Q&A på Viafree berättar hon om relationen med deltagaren Theo Pokorny idag, efter inspelningarna av dokusåpan.
– Han är fin Theo, han är jättesnäll, säger hon i programmet.
Annons
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med EmiliaBrand logo
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med Emilia

Under måndagen gör Nina Glimsell, 25, comeback i Paradise hotel, och efter sin entre på hotellet blir flera av deltagarna chockade. Inte minst Marcelo Peña, 27, som var i en relation med Nina precis innan han åkte till Mexiko för att medverka i dokusåpan.

Marcelo och Nina träffades för första gången när de båda medverkade i samma program 2018, och blev kort efter inspelningarna både kära och sambos i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är en märkbart hjärtkrossad Nina som kliver in i kvällens program, trots att hon i sitt intro förklarar för tittarna att hon kommit över sitt ex. När hon gästar det senaste avsnittet av Expressens Q&A på Viafree förklarar hon att det inte riktigt blev som hon tänkt sig när hon klev in i Paradise hotel.

– Jag var nog inte redo att åka dit, jag mådde inte så jättebra. Jag och Marcelo hade precis gjort slut, säger hon i intervjun och fortsätter:

– Jag tänkte att det här kommer att vara lugnt, jag är över honom. Men när jag väl var där gick det väldigt snabbt för mig att få tillbaka känslorna. Det är ju så, han betydde jättemycket för mig. Vi bodde tillsammans tills att han åkte, och när han var där flyttade jag ur lägenheten.

Annons

Oväntade relationen med Theo Pokorny efter inspelningarna

I intervjun i Expressens Q&A på Viafree hintar programledaren Ellinor Svensson om att hon hört rykten kring Nina och en annan deltagare från årets säsong, Theo Pokorny.

– Det går ju rykten om dig och Theo? undrar programledaren.

– Nej… säger Nina svävande först, och fortsätter:

– Inget kärleksmässigt, nej.

Däremot avslöjar hon en annan detalj om relationen med Theo Pokorny efter inspelningarna av Paradise hotel.

– Okej, jag kan berätta en rolig grej. När jag fyllde 25, det var efter Paradise hotel, då fick ha vara mitt ”födelsedagssex”. Men han är fin Theo, han är jättesnäll. Men vi är bra som vänner, säger hon och tillägger skämtsamt:

– Men tänk att jag kommer att komma ihåg det tills jag dör, så ändå kul för honom.

FOTO: Viafree/Patricia Recourt

Annons