Artikeln innehåller reklamlänkar

Nina Glimsells ord om oväntade relationen med Marcelo Peña

Nina Glimsell och Marcelo Pena

Ex-paret Nina Glimsell och Marcelo Peña är båda med i årets säsong av Paradise hotel.
Nu avslöjar hon hur deras relation ser ut efter inspelningen av dokusåpan.
– Det är lite tråkigt för folk ser inte det vi är idag, säger Nina.

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I början av året tog förhållandet dock slut.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Hon påpekade att oavsett vad Marcelo Peña hade utsatt henne för så var det hennes livs stora kärlek.

– Jag älskar fortfarande Marcelo, jag är fortfarande kär i honom. Jag kommer inte sitta här och säga att jag inte är kär i honom, för det är jag. Oavsett om en människa utsätter en för hemska saker kan man inte bara knäppa med fingrarna och sluta vara kär i den människan.

Nina Glimsell kliver in i Paradise hotel

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradis hotel. När TV3 bekräftade att han var en av säsongens deltagare började det snabbt spekuleras i om även Nina Glimsell skulle vara med än en gång. Detta bekräftades senare.

– Nina Glimsell kommer in senare i säsongen som deltagare, sa Paradise hotels pressansvarig Michelle Baumann till Hänt.

Instagram delade programmet nyheten med sina följare i form av en video där Nina introducerar sig inför den nya säsongen.

– Sist jag var här så blev jag och Marcelo kära i varandra. Vi flyttade ihop och jag fick reda på att han skulle vara med i Paradise hotel. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var. Hela mitt liv försvann under fötterna verkligen, säger Nina i videon.

Nina Glimsell om relationen med Marcelo Peña

Paradise hotel har redan spelats in men sänds just nu på TV3. I Expressens tv-program Q&A är det denna vecka Ninas tur att svara på frågor. Programledaren Ellinor Svensson undrar då hur relationen med Marcelo Peña är idag.

– Vi umgås inte men vi är vänner och vi kan prata med varandra. Det är lite tråkigt för folk ser inte det vi är idag, där vi faktiskt bara är vänner. Folk relaterar till våra dramatiska säsonger bara, svarar Nina Glimsell.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: Expressen tv, TT/Robin Lorentz-Allard

Senaste nytt