Artikeln innehåller reklamlänkar

Nina Glimsell om bröllopsplanerna med Marcelo Peña: "Då gifter vi oss"

Efter fejk-vigseln i tv – nu avslöjar Nina de verkliga bröllopsplanerna med Marcelo.

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña fann kärleken framför kamerorna på Paradise Hotel i Mexico. Under årets säsong fick tittarna följa deras resa från när de träffades för första gången till att de valde att stå med varandra. Efter hemkomsten till Sverige har paret nu flyttat ihop och dessutom driver de en youtubekanal tillsammans.

Nina och Marcelo är även två av deltagarna i det efterföljande realityprogrammet Paradise STHLM, där sex av årets deltagare stängs in i en lägenhet i Stockholm och tävlar om en lyxresa utan kameror. I programmet får tittarna se Nina och Marcelo gifta sig på skoj, med Lukas som präst.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Det känns jättebra att vara fru till Marcelo, haha, säger Nina i programmet.

Men I Hänt Eftersnack, där deltagarna samlas och reagerar på Paradise STHLM, avslöjar Nina att bröllopsplanerna är på riktigt. Det är när programledaren Johanna Bladh frågar om de tänkt gifta sig på på allvar som Nina berättar om planerna.

– Vi har pratat om det, säger hon och fortsätter:

– Vi vill alltså gifta oss med varandra. Jag vet inte om bröllopet ska vara stort eller litet men det ska vara maffigt och fint.

Om det ska vara i Stockholm eller någon annanstans har paret ännu inte bestämt.

– Kanske utomlands, italienskt? På en vingård.

Hon avslöjar också planen om när frieriet kommer ske.

– Det var faktiskt Marcelo som började prata om det i Paradise Hotel, han pratade om att han skulle fria. Vi har aldrig varit i Venedig, så då sa han att när vi åker till Venedig, då ska han fria. Så därför har vi inte åkt än, säger hon i Hänt Eftersnack.

HÄR kan du se hela programmet:

Nina och Marcelo har även tidigare pratat om barnplanerna.

– Inom en snar framtid, jo men det vill vi väl absolut. Där måste jag nog ändå säga ja. Det hade varit mysigt med barn. Jag känner mig mer mogen än någonsin över att ha barn, även om jag är sjukt omogen så känner jag min tryggare än någonsin över att skaffa barn, har Marcelo sagt i ett youtubeklipp på deras kanal.

LÄS MER: Ninas och Marcelos kryptiska barnbesked efter Paradise hotel

LÄS MER: Nina berättar: Därför började jag och Bettina bråka i Paradise Sthlm

Senaste nytt