Nina Glimsell avslöjar romansen med Benjamin Ingrosso

Nina Glimsells avslöjar romansen med Benjamin Ingrosso – första orden

Nina Glimsell är just nu aktuell i nya Celebrity Ex on the beach på Dplay. I programmet har tittarna kunnat se att hon fattat tycke för Dennis Mvlic, men nu berättar för första gången om den tidigare romansen med Benjamin Ingrosso.
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso
Slå på ljud

Nina Glimsell blev ett känt ansikte i och med sin medverkan i Paradise hotel. I programmet hittade hon kärleken i Marcelo Peña, och när paret kom tillbaka till Sverige efter inspelningarna dröjde det inte lång tid innan Nina flyttade upp till Marcelo i Stockholm.

Men den som följt Nina och Marcelo vet att relationen inte bara var en dans på rosor, och den fick ett definitivt slut strax innan Marcelo packade sina väskor för att bege sig till Mexiko och spela in ännu en säsong av Paradise hotel.

Det han inte visste då var att Nina också skulle dyka upp i programmet, och det var en hjärtekrossad Nina som tittarna fick se då.

Nu ser vi Nina i tv-rutan ännu en gång, i nya Celebrity Ex on the Beach. Även den här gången blir hon kär. Nina och Dennis Mlivic fann varandra inne i huset, och idag är de ett par.

Ninas erkännande om flirten med Benjamin

Nina Glimsell har nu gästat podcasten Sweet but psycho som drivs av Josephine Qvist och Elin Skog. Och under ett segment får hon frågan om vem som är det kändaste hon har legat med.

Frågan gör Nina obekväm, och hon vill helst inte svara. Men eftersom att det står mellan att dricka ett rått ägg eller svara så väljer hon att svara på frågan.

– Jag har inte skrivit på något papper, skämtar Nina och tillägger:

– Jag tror inte att han kommer att bli arg.

Efter många om och men erkänner hon att den kändaste hon har legat med är Benjamin Ingrosso.

– Okej, det här var ju längesen, men Benjamin Ingrosso, säger Nina.

Nina berättar att hon fått samma fråga flera gånger innan, i olika intervjuer. Men att hon tidigare valt att inte svara.

– Det var jättekul. Han är jättetrevlig, så inga hard feelings.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN