LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nina berättar: Därför började jag och Bettina bråka i Paradise Sthlm

14 nov, 2018 
Hänt
Nina och Bettina bråkar i Paradise Sthlm
Bråket mellan Nina och Bettina i Paradise Sthlm har fått många att undra – nu berättar deltagarna vad som egentligen låg bakom.
Annons

I nya programmet Paradise Sthlm samlas sex deltagare från årets säsong av Paradise hotel i en lyxig lägenhet i Stockholm. Under fyra veckor ska deltagarna göra upp om vinnartiteln – den som lyckas hålla sig kvar längst får en gratis resa utan kameror.

Men redan första veckan uppstår det bråk i lägenheten. Nina Glimsell och Bettina Buchanan, som tidigare varit väldigt nära vänner i och efter Paradise hotel, ryker ihop ordentligt. I programmet säger Bettina att allt började med en tjafs mellan Stephanie Bergström och Nina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nina var den som var dryg mot Stephanie och då ville Nina att jag skulle backa henne, men jag kan inte backa henne när hon är elak mot någon. Speciellt inte Stephanie eftersom hon är min kompis, förklarar Bettina i programmet.

I Hänt Eftersnack gästar Nina Glimsell och Stephanie Bergström. Stephanie berättar vad som egentligen hände bakom kamerorna under kvällen när hon och några till gästade lägenheten.

Annons

– Nina sa ju att stämningen blev så dålig när vi kom, jag tog illa upp och gick in försvarsställning för det är inte bara vårt fel. Det är båda grupper i så fall, säger Stephanie.

Nina väljer då att dela med sig av de tuffa känslorna kring tiden i och utanför Paradise hotel.

– Varför jag sa så, det var inte helt rätt. Men det har varit så mycket utfrysningar mot mig en längre period. Inte mycket från Stephanie men från de andra tjejerna, och då ville jag uttrycka mina känslor, säger hon i Hänt Eftersnack.

Hon fortsätter med att berätta varför hon och Bettina hamnade i konflikt över Ninas tjafs med Stephanie.

– Det hade varit rimligt att hon inte backade mig om det bara var jag som bråkade, men nu bråkade vi båda med varandra. Och då valde hon Stephanies parti.

Stämningen mellan Stephanie och Nina är idag bra, trots det infekterade bråket mellan Nina och Bettina.

– I en sån situation.. Man ska inte skylla på alkohol men det här bråket hade nog inte uppstått om vi inte hade druckit. Nina och Bettina har alltid varit väldigt nära varandra sen Mexiko, då blir det att man upplever saker på olika sätt, säger Stephanie i programmet.

I slutet får Nina frågan om hon och Bettina någonsin kommer hitta tillbaka till varandra.

– Absolut aldrig någonsin.

Hänt har sökt Bettina som valt att inte kommentera händelsen.

Hänt Eftersnack sänds varje onsdag 22.00 på Viafree och på Hänt Tv’s youtube – HÄR kan du se premiäravsnittet

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag – se första avsnittet här.

Annons