Artikeln innehåller reklamlänkar

Nils ”Väder-Nils” Holmqvist har gift sig med stora kärleken

Nils ”Väder-Nils” Holmqvist gifter sig

Nils ”Väder-Nils” Holmqvist och kärleken Julia Callegari förlovade sig i höstas, men förlovningen blev inte långvarig - för i helgen blev de äkta makar.

Nils Holmqvist, 32, är den populära meterologen på SVT som med sann svärmorsdröm-aura har blivit Väder-Nils,och ibland också Snygg-Nils, med hela svenska folket.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Inte sällan hittar han på små gulliga hyss, kanske i syfte att bli ännu mer omtyckt, kanske bara för att vara smårolig. En gång dök han upp i en tröja med blixtar på, en annan gång hade han med sig en elgitarr då han presenterade vädret i samband med Sweden rock festival.

Men det är inte alltid den till synes kontrollerade mannen, är så förutsägbar i sina påhitt. En gång blev hans sjuk mitt i en sändning och var nära att behöva avbryta. Då var det flera som hörde av sig till honom för att se så att han var okej, men det största stödet kom från Nils stora kärlek.

Kända meterologen har nämligen varit tillsammans  med Julia Callegari, 29, i ungefär tio år. Paret träffades när det studerade i Lund och idag bor de tillsammans med katten Gösta på Södermalm i Stockholm. I höstas beskrev Nils sina känslor för kärleken:

– Hon är solen i mitt liv! En solstråle av rang. Det går knappt att beskriva. Jag kan inte göra henne rättvisa känner jag, sa Nils till Hänt.

Väder-Nils om bröllopet med Julia Callegari

I höstas förlovade sig paret och i början av året blev det officiellt att ett bröllop var på gång när Nils publicerade en bild på inbjudningskortet till den stora dagen.

”Julia Holmqvist eller Nils Callegari? Mors flicknamn är Nilsson så det är ju också på bordet…”, skrev Nils till bilden.

I samband med det ringde Hänt till Nils för att gratulera honom och han sa att han såg fram emot bröllopet.

– Tack så hjärtligt! Jag ser verkligen fram emot bröllopet. Vi kommer att gifta oss i maj, men mycket mer än så vill jag inte säga eftersom det är något privat och det här ju inte bara handlar om mig, sa Nils.

Första bilden från Väder-Nils och Julias bröllop

Men nu i helgen var det äntligen var dags för bröllopsklockorna att ringa. En av gästerna på bröllopet var författaren och journalisten Marcus Jarl. Han har nu publicerat en bild på det nygifta paret på Instagram.

”Tack Julia & Nils för ett fantastiskt bröllop på vackra Visingsö. Vi är så glada att vi fick dela den här dagen med er.” skriver han till bilden.

Stort grattis till det nygifta paret önskar vi på Hänt!

FOTO: TT/Marcus Ericsson, Instagram

SENASTE NYTT!