Niklas Strömstedts fräcka sexskämt – gästernas starka reaktioner

21 mar, 2022 
NIKLAS STRÖMSTEDT, JENNY STRÖMSTEDT
Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka i rutan med en rykande färsk säsong av Tillsammans med Strömstedts. Även om paren de besöker är dem som står i fokus så får vi även ta del av Jennys och Niklas humor. Nu drar Niklas ett sexskämt – som får gästerna att reagera.
Annons
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

Jenny Strömstedt, 49, och Niklas Strömstedt, 63, driver det populära relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedt. I serien besöker de svenska kärlekspar och får en djupare inblick i parens vardag. Ända sedan 2017 har vi fått se Jenny och Niklas knyta nya kontakter och lära känna svenska kändisar i tv.

– Det är fint med kärleken mellan människor, och hur vi anstränger oss för att leva våra liv tillsammans. Alla har sin historia och den är värd att berättas, säger Jenny om programmet i ett pressmeddelande om programmet.

Kärlekssagan mellan Jenny och Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas blev tillsammans år 2008 efter att de stött på varandra på ett fik i närheten av där de bodde. Paret ska då ha bytt nummer med varandra och det dröjde inte länge förrän den första dejten gick av stapeln.

Annons

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, sa Niklas i ett avsnitt av Tillsammans med Strömstedt och fick snabbt en replik av Jenny:

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa Jenny då.

Parets första träff blev en romantisk middag, men Jenny var på förhand inte helt säker på om det faktiskt var en riktig dejt.

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, förklarade hon.

Annons

Niklas Strömstedts sexskämt till Jenny i tv

Nu är paret tillbaka med en femte säsong av det omtyckta programmet och den här veckan är de hemma hos skådespelaren Alexander Karim, 45, och hans fru.

När Jenny och Niklas anländer får de sig en liten rundtur i lägenheten och det är när de kommer in i sovrummet som Jenny gör en upptäckt. Paret har nämligen sängen som arbetsplats och bland annat sitter två mikrofoner på varje sida av sängen.

– Jag är helt fixerad vid att ni har varsin pod-mic. Vad är det man ska spela in här egentligen?, säger Jenny i programmet och då väljer Niklas att dra ett litet skämt...

– Mjukpodd, föreslår Niklas och alla börjar skratta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons