Niklas Strömstedts plötsliga varning till Instagram-följarna

Niklas och Jenny Strömstedt

Artisten Niklas Strömstedt har fått en oväntad start på sommaren.
Nu varnar han sina följare på Instagram – efter den plötsliga upptäckten han gjort.

I Tillsammans med Strömstedts får TV4-tittarna följa Niklas Strömstedt, 62, och Jenny Strömstedt, 47, när de hälsar på hos andra svenska kändispar för att prata om kärlek och relationer. Programmet kom snabbt att bli populärt och paret har under årens gång åkt land och rike runt.

Kärleksliven innan varandra

Jenny och Niklas blev ett par 2007, tre år senare gifte de sig. Men både Jenny och Niklas har haft andra relationer innan de fann varandra. Niklas var nämligen gift med Efva Attling, 68, mellan 1985 och 1995. Tillsammans fick de sönerna Simon Strömstedt, 28, och Adam Strömstedt, 31.

Han har även haft ett seriösare förhållande med tv-profilen Kattis Ahlström som han förlovade sig med i hemlighet innan förhållandet tog slut. Under mitten av 1990-talet var det dock programledare Agneta Sjödin som stulit Niklas hjärta. Även denna relation fick sig ett slut men duon har dottern Maja Strömstedt, 22, ihop.

Jenny gifte sig för första gången när hon var 23 år gammal, då med ex-maken Fredrik Östergren. Tillsammans fick de döttrarna Vanna Östergren, 16, Kitty Östergren, 19 och Mika Östergren, 19.

Jennys insikt i relationen

Men sedan 13 år tillbaka är Niklas och Jenny tillsammans med varandra. I parets egna serie Tillsammans med Strömstedts får de inte bara prata om de andra kändisparens relationen. De får nämligen dessutom ventilera sin egna relation med parterapeuten Tommy Waad. Jenny har tidigare berättat att detta varit väldigt positivt för hennes och Niklas relation.

Efter en intensiv vår njuter nu paret av sommaren. För bara några veckor sedan var Jenny med om en dramatisk händelse. Det var mitt under en livesändning på TV4 som hon plötsligt kollapsade och föll i golvet. Efter händelsen berättade Jenny själv om sin kollaps. Hon beskrev den som oväntad, och avslöjade även att hon aldrig tidigare hade svimmat. Men sedan dess har Jenny varit tillbaka i tv-rutan och verkar idag må bra.

Niklas plötsliga varning

Sommaren har dock inte bara börjat turbulent för Jenny, även hennes man har stött på patrull. Niklas öppnar nu upp om vad som drabbat honom. Det visar sig vara så att någon försöker använda hans namn i sociala medier. Detta är något som Niklas nu valt att lyfta samt varna sina följare för.

Nån störd person därute vill tydligen vara jag och skapar hela tiden nya profiler att anmäla. Hen skickar dessutom personliga meddelanden. Alltså fejkkonton. Kolla alltid att det är en liten blå plupp med en bock i. Det betyder att kontot är äkta. Ha det så fint!”, skriver Niklas i inlägget.

FOTO: Eero Hannukainen/TT