LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedts nya ord till Efva Attling – 26 år efter skilsmässan

25 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Niklas Strömstedt och Efva Attling var gifta i tio år. Nu bryter Niklas tystnaden om relationen till Efva - 26 år efter skilsmässan.
Annons
Niklas Strömstedt stora lycka med sonen Simon: ”Älskade”Brand logo
Niklas Strömstedt stora lycka med sonen Simon: ”Älskade”

Idag är poplegendaren Niklas Strömstedt lyckligt gift med TV4-favoriten Jenny Strömstedt - men det är inte alltid som det har varit de två.

År 1985 gifte sig Niklas nämligen med smyckesdrottningen och fotomodellen Efva Attling. De var gifta i tio år och fick under deras äktenskap sönerna Adam och Simon. Men år 1995 valde paret plötsligt att gå skilda vägar och knappt ett år efter skilsmässan fann Efva kärleken på nytt i den folkkära artisten Eva Dahlgren.

Varken Niklas eller Efva har yttrat sig särskilt mycket om skilsmässan eller tiden efter, men i SVT:s populära program Stjärnorna på slottet nämnde artisten det i förbifarten.

– När Efva och jag skilde oss, och det sen kom ut att hon blev tillsammans med Eva Dahlgren, så blev det ju en snackis, sa han då vid ett tillfälle i programmet.

Men åren sveper förbi och idag är det 25 år sedan som Efva sa ja till att dela resten av sitt liv med Ängeln i rummet-sångaren.

Annons

Niklas Strömsteds nya ord om ex-frun Efva Attling

På deras Instagram skriver både Efva och Eva om den stora kärlekslyckan, men det är inte bara de som väljer att uppmärksamma den stora dagen. Även Niklas har nämligen valt att säga några ord om ex-fruns stora bröllopslycka. Under en bild på honom tillsammans med det lyckliga paret skriver han:

”Heja kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som idag har varit gifta i 25 år!”

Och i kommentarsfältet är det många som väljer att visa sin kärlek genom att kommentera ett rött hjärta - och självklart är ex-frun Efva en av dem.

Så är deras relation idag

Med tanke på det fina inlägget från Niklas kan man idag våga anta att relationen mellan de tidigare makarna är väldigt bra. I en intervju med Expressen har Niklas fru Jenny även sagt att hon ser Efva som en nära vän. Det var efter att Efva hade gjort Jenny och Niklas bröllopsringar som hon sa:

– Efva är en väldigt god vän, och jag är glad för hjälpen.

Efvas fru Eva var dessutom inbjuden för att sjunga på bröllopet.

– Vi har en ganska nära relation. Men hon är i första hand inbjuden som artist, sa Niklas då.

Annons