LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedts hårda ord till gästen – attacken i tv: ”Luder”

28 mar, 2022 
Niklas Strömstedt
I veckans avsnitt av Tillsammans med Strömstedts kommer Niklas Strömstedt och gästen Jonas Björkman inte riktigt överens.
En händelse som har inträffat dagen innan inspelningarna får artisten att gå till attack.
Annons
Niklas Strömstedts attack mot gästen: ”Luder”Brand logo
Niklas Strömstedts attack mot gästen: ”Luder”

Ännu en säsong av Tillsammans med Strömstedts är igång på TV4. I programmet hälsar Jenny Strömstedt, 49, och Niklas Strömstedt, 63, på hos kända par och pratar om relationer. Varje vecka kan tittarna räkna med djupa konversationer, gripande berättelser och såklart mycket skratt!

Vi är redan en bra bit in i säsongen, och hittills har makarna Strömstedt träffat bland andra Stefan Löfven och Ulla Löfven, Isabella Löwengrip och Paul Sundvik samt Alexander Karim och Malin Karim.

I veckans avsnitt blir det mer fartfyllt än vanligt när Jenny och Niklas är på besök hos Jonas Björkman, 50, och hans hustru Petra Björkman, 48, som är bosatta i en villa i Saltsjöbaden, Stockholm.

Niklas Strömstedts starka ord om kärleken till AIK

Det tar inte många minuter innan tittarna får veta att Niklas och Jonas inte riktigt har samma åsikter, i alla fall inte när det kommer till fotboll. Jonas hejar nämligen på Hammarby, medan Niklas är en inbiten AIK-are.

Annons

Dagen innan avsnittet spelades in har Stockholmslagen mött varandra i ett derby, där Hammarby vann. Förlusten är något som uppenbarligen tog hårt på Niklas Strömstedt och under ett samtal med programmets parterapeut, Anna Bennich, 49, väljer Jenny att prata om det hela.

– Finns det någon vetenskaplig förklaring till att, företrädesvis män, blir så passionerat besatta på liv och död av ett lag?, undrar Jenny.

– Jag har försökt analysera den där kärleken och jag vet inte om det handlar om att man vill tillhöra en grupp. Man vill ha någonting som är en evig kärlek, säger Niklas Strömstedt då.

Till attack mot gästen i Tillsammans med Strömstedts

Det blir såklart en hel del rivalitet i avsnittet och den inledande konversationen mellan Niklas Strömstedt och Jonas Björkman är rejält vass. Anledningen till detta är just då förlusten mot Hammarby.

Det är när gänget är i vardagsrummet och Jonas visar upp deras tv som något spända stämningen uppstår.

– Här kan man titta på fotboll, säger Jonas Björkman.

– Vi pratar inte så mycket om det idag. Jag säger bara, luder, säger Niklas och lutar sig fram mot Jonas.

Både Jonas och hustrun Petra skrattar åt kommentaren, men Jenny Strömstedt ser inte helt road ut.

– Nej men, säger hon och ger sin make en menande blick.

FOTO: TV4

Annons