LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts oro efter skilsmässan från Efva Attling

03 sep, 2023 
Frida Eklöf
Niklas Strömstedt, Efva Attling
Niklas Strömstedt är just nu aktuell med självbiografin Om Niklas Strömstedt.
I en ny intervju berättar han om ex-frun Efva Attling och oron han kände efter skilsmässan från henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokampBrand logo
Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokamp

Niklas Strömstedt, 65, har en lång och framgångsrik karriär bakom sig med otaliga hits genom åren. Några av hans alla hits är När vi gräver guld i USA, Oslagbara! och Om.

Niklas är just nu aktuell med bokreleasen av självbiografin Om Niklas Strömstedt, där han rör vid allt från karriären till privatlivet.

Niklas Strömstedts oro efter skilsmässan från Efva Attling

Niklas har en lång och minnesrik karriär bakom sig, men även hans privatliv har varit minst sagt händelserik. Idag är Niklas lyckligt gift med TV4-profilen och programledaren Jenny Strömstedt, 51, som han träffade 2008.

Men innan kärleksparet föll handlöst för varandra var Niklas gift med formgivaren och smyckesdesignern Efva Attling, 71.

Ex-makarna gifte sig 1985 och hann få sönerna Adam Strömstedt, 35, och Simon Strömstedt, 31, tillsammans. Men tio år efter det att Efva och Niklas sa ja till varandra tog kärlekssagan slut.

I Niklas självbiografi skriver han om äktenskapet med Efva och hans oro efter det att hon lämnade honom för Eva Dahlgren.

Annons

I en ny intervju med Expressen berättar han att han oroade sig över hur snacket skulle gå om Efva och Eva, men att det samtidigt var en lättnad att hon träffat en kvinna istället för en man.

– Jo. Men jag tycker fortfarande att det hade varit jobbigare om Efva hade lämnat mig för en annan man som skulle kunna ta min plats och bli någon sorts pappafigur, säger Niklas till Expressen.

Efva Attling och Niklas Strömstedts relation idag

Det är 28 år sedan som Efva och Niklas valde att gå skilda väger efter tio år som gifta. Idag lever de båda lyckligt med sina respektive, men hur ser ex-parets relation egentligen ut idag?

Efva och Niklas verkar minst sagt ha en god relation till varandra idag. När Niklas och Jenny Strömstedt gifte sig 2011 var det nämligen ex-frun Efva som designade och tillverkade bröllopsringarna.

– Efva är en väldigt god vän, och jag är glad för hjälpen, har Jenny Strömstedt tidigare sagt till Expressen.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons