ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts ord om att vara julvärd 2023 – efter folkets önskan

11 okt, 2023 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
NIKLAS STRÖMSTEDT
Förra året fick vi se Babben Larsson som årets julvärd.
Inför årets julafton-sändning är det fortfarande oklart vem som tänder ljuset, men svenska folket har en favorit i sikte; nämligen Niklas Strömstedt.
Nu uttalar han sig om uppdraget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Varje år är det stor spänning och nyfikenhet kring vem som kommer bli årets julvärd i SVT. Förra året var det Babben Larsson, 66, som axlade rollen och hon gjorde det med bravur.

Innan dess hade Babben fått frågan flera gånger men tackat nej gång på gång på grund av att det inte passade bra i tiden. Men julen 2022 var det äntligen dags för henne. Hon har dock inga synpunkter på vem som blir hennes efterträdare.

”Inga synpunkter”., skrev hon till Hänt.

Niklas Strömstedt favorit-tippad till årets julvärd

Kylan närmar sig och många kanske redan börjat räkna ner till julafton. Men vem blir då julvärd i år? Hänt har nyligen tagit del av Betsson som satt oddsen, och just för tillfället verkar det stå emellan fem personer. Det finns däremot en favorit som har lägst odds på 6.0 och det är nämligen Niklas Strömstedt, 65.

Annons

Kanske är det helt enkelt så att vi får se Niklas tända ljuset på julafton, iallafall om oddsen får bestämma. Men några andra kandidater som finns med på listan är Carina Bergfeldt, Jesper Rönndahl, Farah Abadi och Linnea Henriksson.

Men än är det ingenting som är klart och SVT kom nyligen med ett kryptiskt besked.

”Vi kommunicerar tyvärr inte ut vilket datum julvärden presenteras, utan när vi vet vem det blir presenterar vi detta. Jag får därför be er att hålla utkik lite längre fram”, skrev kanalen i ett mejl till Hänt.

Niklas Strömstedt om att vara julvärd

När Hänt når Niklas Strömstedt verkar han vara lite chockad över att ha blivit utsedd till folkets favorit. Han berättar att han inte fått frågan, men att tända ett ljus borde däremot inte vara några problem.

”Hahaha. Nej inte vad jag vet även om jag vid det här laget borde kunna tända ett ljus. God jul!”, skriver han till Hänt.

Niklas Strömstedt hyllades nyligen i tv-rutan när han medverkade i Renée Nybergs show Vilket liv! Niklas har verkligen hunnit med mycket hittills under sin karriär – men att vara julvärd är något som inte står på hans CV än åtminstone.

Nu får vi helt enkelt vänta och se om det blir Niklas som tar över stafettpinnen.

NIKLAS STRÖMSTEDT
I tv-programmet Vilket liv! fick vi ta del av Niklas stora passion för fotbollslaget AIK.

FOTO: Janne Danielsson JAD, Henrik Montgomery/TT

Annons