LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedts bråk med Jenny Strömstedt – privata detaljerna ute

02 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Niklas Strömstedt och Jenny strömstedt
FOTO: TT
Efter 16 års äktenskap avslöjar Niklas Strömstedt hemligheterna bakom gnabbet med Jenny Strömstedt – och hur våtservetter blev räddningen.
– Fan vad du..., säger Niklas i senaste avsnittet av Carina Bergfeldts talkshow.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit ett par i hela 16 år och en relation har ju sina toppar och dalar, framförallt en så långvarig relation hinner ju vara med om en hel del upp och nedgångar.

Niklas Strömstedt gästar nu Carina Bergfeldt och då kommer de in på just toppar och dalar – då han delar med sig av vad paret brukar gnabbas om på daglig basis.

Niklas Strömstedt: ”Jag tjatar på henne”

Nyligen har vi fått reda på att Tack för musiken med Niklas Strömstedt återuppstår i SVT, och artisten gästade Carina Bergfeldt för att prata om karriären och livet. I talkshowen får han även frågor om relationen till Jenny Strömstedt, och vad paret brukar bråka om efter så många år tillsammans.

– Det kan vara typ, fan vad du stänker tandkräm på golvet. Men nu har hon köpt våtservetter till mig så jag kan torka upp efter mig, säger Niklas i programmet.

Vidare berättar Niklas om vad Jenny gör som får honom att tjata på henne.

Annons

– Jag tjatar på henne att hon aldrig tar bort sin kaffekopp, men det är ju inte att bråka på det sättet, berättar Niklas.

Niklas och Jenny Strömstedt i parterapi

Niklas och Jenny Strömstedt har på senare åt varit öppna med vad som sker i deras relation i och med sitt program Tillsammans med Strömstedts där just relationer är det stora temat i varje avsnitt. Tittarna har bland annat fått följa paret till deras besök hos en par terapeut.

I en intervju med resumé har Niklas tidigare delat med sig av vad det han tror är ett lyckat recept för en långvarig relation.

– Prata med varann! Man måste hålla det pågående samtalet igång. Tystnar man går man lätt åt varsitt håll. Man måste veta var den andra är i huvudet brukar jag säga, berättade Niklas då.

Till Hänt har Niklas tidigare avslöjat att det finns planer på en comeback för det populära programmet, men det är något TV4 ännu inte har bekräftat.

Carina Bergfeldt sänds i SVT1 ikväll, fredag, 21.00.

FOTO: TT

Annons