Artikeln innehåller reklamlänkar

Niklas Åkerlunds drastiska förändring – efter Ex on the beach

Niklas Åkerlund i Ex on the beach

Ex on the beach deltagaren Niklas Åkerlund har efter programmet gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Det är kärleken Julia Markham som avslöjar hans nya look.

Niklas Åkerlund, 25, var tidigare känd från dokusåpan Paradise hotel när han gjorde entré i realityprogrammet Ex on the beach på Dplay. Under inspelningen träffade han Julia Markham, 23, som gjorde sin andra Ex on the beach-säsong – och snabbt började de båda fatta tycke för varandra.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Känslorna växte sig starkare och starkare ju längre tiden gick och när säsongen var slut avslöjade de båda Ex on the beach-deltagarna att de  fortsatt att träffas även efter programmet. Till en början var de tydliga med att deras förhållande inte var något mer än vänskap, men det dröjde inte länge innan de öppet visade upp sin kärlek för varandra i sina sociala medier. Bland annat delade de samma bild när de kysser varandra och gav varandra kärleksförklaringar.

”Mina känslor i mig nu säger att jag vill bli gammal med dig och så..”, skrev Julia till bilden på sitt Instagram-konto.

Julias svar efter gravidfrågorna

Paret är nu aktuella i Dplays nya program Ex and the city, där tittarna kan följa tidigare Ex on the beach-profiler i deras vardag hemma i Sverige.

I programmet har de bland annat avslöjat att de numera bor ihop i Norrtälje utanför Stockholm – och nyligen avslöjade Julia att hon och Niklas är på väg att ta ännu ett stort steg i relationen:

– Jag och Nicke, vi har kollat länge efter en hundras som passar oss och nu har vi valt en specifik and you’re going to die! Alltså vi är så, så himla redo för det här. Så vi har börjat kolla in kullar och ja… Så vi kan säga inom en snar framtid i alla fall, avslöjade Julia Markam på Instagram story.

Niklas Åkerlunds utseendeförändring

Sedan paret gick ut med sin relation offentligt har de öppet delat med sig av sitt liv tillsammans. Nästintill varje dag syns de i varandras sociala medier – och det är också så som Julia Markham avslöjar att Niklas gjort en stor utseendeförändring.

Ex on the beach syntes han med skägg och långt hår, som han ibland satte upp i en tofs. Och det var också så han såg ut när han för bara två veckor sedan delade en bild på sig själv på Instagram. Men nu ser han minst sagt annorlunda ut.

I videon som Julia Markham lagt upp på sin Instagram story syns Niklas med ett kortare skägg och det långa, bruna hårsvallet är avklippt till en snaggad frisyr.

Niklas Åkerlunds förändring sedan Ex on the Beach.

Niklas Åkerlunds förändring sedan Ex on the Beach.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN