LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nikki Aminis stora glädjebesked – väntar barn med kärleken

18 jan, 2019 
Hänt
Nikki Amini är gravid. Väntar barn med kärleken Niklas Twetman. Avslöjar stora nyheten på Elle-galan.
Nikki Amini är gravid. På Elle-galan 2019 avslöjar hon den stora nyheten att hon och maken Niklas Twetman väntar sitt första barn.
Annons

I juni firade Idoljury-medlemmen Nikki Amini, 34, och maken Niklas Twetman, 34, ett år som gifta. Paret träffades när de båda jobbade på samma musikbolag, och förra året friade Niklas äntligen.

Nikki och Niklas bodde då tillsammans i London, men bröllopet ägde rum på Södertuna slott i Sverige i juni 2017. Strax innan ettårsdagen berättade Nikki Amini hur de skulle fira bröllopsdagen.

– Vi firar ju bröllopsjubileum snart, den 3 juni. Så då ska vi åka på kärlekssemester till London, berättar Nikki.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu tar Nikki och Niklas nästa steg i relationen. På årets Elle-gala avslöjade Nikki den stora nyheten att hon och kärleken väntar barn ihop. I magen ligger en liten bebis. För Hänt berättar Nikki Amini om babylyckan.

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, säger Nikki Amini till Hänt.

Nikki fortsätter berätta att hon under graviditetens gång mått väldigt illa, men att måendet nu gått mot det bättre.

Annons

– Jag är i andra trimestern, så det känns väldigt spännande, säger Nikki Amini till Hänt.

Då blir Nikki mamma

Bebisen är beräknad att komma till världen i sommar, vilket Nikki bekräftade för Expressen under kvällen. Om det blir en pojke eller flicka är dock något hon fortsätter hålla för sig själv.

– Nej, jag kan inte avslöja allt, säger hon till Expressen.

Nikki har länge jobbat inom musikindustrin med pr och marknadsföring. Hon har jobbat med stjärnor som Justin Bieber, Taylor Swift och Rihanna. 2016 blev hon känd för hela svenska folket när hon blev en av jurymedlemmarna i Idol.

Även i år satt Nikki Amini i Idol-juryn tillsammans med Alexander Kronlund, 46, Anders Bagge, 50, och Kishti Tomita, 54. Kommer hon som nybliven mamma vara en del av 2019 års jury? Det vet vi ingenting om i nuläget. Men oavsett vad så önskar vi Nikki Amini och Niklas Twetman stort grattis och lycka till!

FOTO: IBL

Av: Agnethe Alm och Lotta Gray

Annons