TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nikki Aminis nya ord om relationen med dottern Nilo

16 feb, 2020 
Nikki Amini och maken
I somras blev Nikki Amini och maken Niklas Twetman föräldrar för första gången.
Nu berättar Idol-profilen om relationen med dottern Nilo.
– Hon kommer undan med det mesta, skriver hon.
Annons
Allt om Nikki AminiBrand logo
Allt om Nikki Amini

Det har varit ett intensivt år för TV4-profilen Nikki Amini, 35. Under hösten fick vi se henne som en av jurymedlemmarna i ännu en säsong av Idol och i somras blev Nikki mamma för första gången. Efter att Idol var över har Nikki fått tid att bara vara med familjen, som består av maken Niklas Twetman och dottern Nilo. När Hänt träffade Nikki på Elle-galan berättade hon om livet som nybliven mamma.

– Största utmaningen är att acceptera att man nu sätter någon annan före sig själv helt enkelt, jag har aldrig upplevt det förut. Nu låter jag jätte-egoistisk men det är faktiskt så, det är sanningen, sa hon då.

Nikki Aminis besked om Idol

Numera kan vi även höra Nikki Amini i NRJ-studion varje fredagsmorgon. Hon verkar trivas väldigt bra med att jobba med radio och när Hänt frågade Nikki om huruvida TV4-tittarna kommer att få se henne i den kommande säsongen av Idol svarade hon något svävande.

– Ja, eller det är inte helt klart än. Det kan jag inte kommentera. Jag har ju ett helt nytt radioprogram för NRJ som jag kör varje fredag. Sen är jag ju föräldraledig och har podcasten Bulle i ugnen, sa hon vid tillfället.

Annons

Nya orden om dottern Nilo

I sociala medier får följarna en inblick i Nikkis liv tillsammans med maken och dottern. Hennes flöde är fullt av gulliga bebisbilder och i ett nytt inlägg berättar Idol-profilen om relationen med Nilo.

”Vi jobbar vidare på vår mor- och dotterrelation. Just nu, så här sexmånader in, klänger vi lite extra på varandra och vi gillar hundraprocent uppmärksamhet”, skriver Nikki i inlägget.

Det råder ingen tvekan om att Nikki njuter av småbarnstiden till fullo.

”Hon kommer undan med det mesta min lillatjej. Hon är nämligen det finaste jag vet”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna uppskattar Nikki Aminis inlägg om dottern.

”Åh ni två, så underbart fina tillsammans!”, skriver en person.

”Ni är väldigt lika varandra!”, anser en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons