TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nikki Aminis nya jobb på NRJ – efter 4 år i Idol-juryn

16 jan, 2020 
AvStina Dahlgren
Nikki Amini NRJ
Nikki Amini har fått ett nytt jobb!
På Instagram berättar hon om de glädjande nyheterna.
– Ser så mycket framemot detta, skriver tv-profilen.
Annons
Allt om Nikki AminiBrand logo
Allt om Nikki Amini

Tv-profilen Nikki Amini, 35, har jobbat länge i musikbranschen, men blev känd för svenska folket när hon intog sin plats i Idol-juryn på TV4. I höst gjorde hon sin fjärde säsong och har numera blivit en självklarhet i programmet.

I somras blev Nikki mamma för första gången då hon födde sin och maken Niklas Twetmans dotter Nilo.

”Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne”, skrev Nikki Amini på Instagram.

Det innebar att hennes dotter fick följa med henne på jobbet under hela Idol-hösten. I en intervju med tidningen Mama erkände Nikki att det var stressigt att vara nybliven mamma samtidigt som man jobbade med en av Sveriges största tv-program.

– Jag kan ju välja att tacka nej men jag tackar ja för att jag tycker att det är kul. Det är klart att det blir en stressfaktor för mig, sa Nikki Amini.

Annons

Nikki Aminis nya jobb på NRJ

Trots att hon haft en hektiskt höst med både Idol och nya mammarollen så tänker Nikki Amini inte dra ned på tempot. På Instagram berättar hon att hon nu kommer att tillbringa sina fredag med något helt nytt för henne.

Nytt år, nytt jobb! Från och med imorgon förgyller jag mina fredagar med att joina Adam, Klara och Messiah i NRJ-studion varje fredagsmorgon! Jag kommer bland annat att bjuda på en klassisk ‘Hit eller Shit’ av nysläppta låtar. Ser så mycket framemot detta!

Hon berättar att hon själv ofta lyssnar på radiokanalen, och dessutom har hon redan flera gånger förut suttit med i studion, så helt främmande är inte det nya jobbet ändå.

Sen jag klev in i Idoljuryn har jag själv suttit med som gäst hos NRJ. Därför känns det extra kul att nu få ett eget segment med tillhörande jingle dessutom!”

Vi önskar Nikki Amini stort lycka till med det nya jobbet!

FOTO: TT/Stina Stjernqvist, TT/Karin Törnblom

Annons