Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nikki Aminis avslöjande om nya deltagarna i Idol: ”En helt annan grej”

03 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Idolturnén har precis avslutats och 20 talanger är utvalda av juryn. Nu avslöjar jurymedlemmen Nikki Amini hur årets säsong av Idol kommer att bli.
Annons

Nikki Amini, 33, har länge jobbat inom musikindustrin med pr och marknadsföring. Hon har jobbat med stjärnor som Justin Bieber, Taylor Swift och Rihanna. 2016 blev hon känd för hela svenska folket när hon blev en av jurymedlemmarna i Idol. Hon har ofta beskrivits som hård men rättvis, och har visat att hon verkligen har näsa för att hitta nya talanger.

Inspelningarna där juryn turnérar runt i Sverige för att hitta nya talanger har precis avslutats. 20 personer är nu utvalda och kommer i höst att få delta i direktsändningarna där svenska folket röstar vidare sina favoriter. Nikki kan nu avslöja hur startfältet kommer att se ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en väldigt stark topp 20, och framför allt är det många bra tjejer i år. Riktigt många bra tjejer faktiskt, säger hon.

Även förra årets topp 20 beskrevs som ett av de starkaste på länge, men det i år skiljer sig menar Nikki.

Annons

– Det är mycket jämnare starkt i år. Förra året var det några som låg lite högre redan under kvalveckan. I år är det en mer jämnstark grupp, men framför allt tjejerna är otroligt duktiga.

Övriga jurymedlemmar är samma som förra året – Alexander Kronlund, 46, Kishti Tomita, 54, och Anders Bagge, 50. Att det är samma jurymedlemmar som tidigare år gör väldigt mycket berättar Nikki.

– Vi känner varandra på ett personligt plan. Jag har ju hela tiden suttit med en ny jury så det kändes riktigt bra faktiskt. Vi hade jättekul.

Eftersom att de känner varandra bättre vågar de också tänja lite mer på gränserna.

– Det är mycket humor, mycket skratt, ibland blir det lite allvarlig ton men det har varit väldigt kul. Det är en helt annan grej att jobba ihop det här året, säger Nikki Amini.

Foto: TV4, IBL

Annons