ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nicoles 2-åriga son åt populära maten – fick svåra brännskador

05 jul, 2023 
Nicoles 2-åriga son åt populära maten – fick svåra brännskador
Mamma Nicoles 2-åriga son skulle precis äta en skål med helt vanliga nudlar när olyckan var framme.
Det hela slutade med att sonen brännskadades svårt och nu vill mamma Nicole varna andra föräldrar för den populära maten.
– Hela huden började att smälta bort, säger Nicole till New York Post.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sigBrand logo
Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sig

Trebarnsmamman Nicole Legorreta från Kalifornien har råkat ut för en förälders mardröm.

Medan hon var i ett annat rum för att lägga sin bebis kände hennes 2-åriga son att det var dags för ett mellanmål. På egen hand gick han ut i köket för att laga en skål med varma snabbnudlar.

Plötsligt hörde mamma Nicole ett skärande skrik från köket. 2-åringen hade råkat spilla ut hela skålen med de heta nudlarna i sitt knä.

– Han slet av sin byxorna. Hela huden började att smälta bort, som en glasstrut, säger Nicole till New York Post.

Beskedet på sjukhuset: Grishud

Nicole och hennes man Josh skyndade sig med sonen till intensivvårdsavdelningen. På sjukhuset informerade läkare familjen om att deras son hade fått andra gradens brännskador, vilket betyder att de skållheta nudlarna hade skadat både det yttre och underliggande hudlagret, enligt Cleveland Clinic.

– En sådan brännskada slutar inte brinna. Även om du torkar av det varma vattnet och får läkemedel fortsätter det fortfarande att brinna i timmar, i upp till 72 timmar kommer den brännskadan att fortsätta att bli värre, säger mamman enligt News York Post.

Annons

Den fruktansvärda smärtan från brännskadan plågade verkligen den lilla pojken som till slut fick grishud för att täcka brännskadorna.

– De fick sätta på grishud för att täcka nerverna och låta dem läka.

Elaka påhoppen mot mamma Nicole – efter olyckan

Efter att mamma Nicole berättade sin historia på plattformen TikTok har den fått över 8,4 miljoner visningar. Trots att många skickar krya på dig-hälsningar till 2-åringen så finns det också de som kritiserar mamma Nicole och menar att det är hennes fel att sonen fick brännskador.

– Jag hade ingen aning om att han hade gjort det här. Det hände bokstavligen på två minuter. Jag visste inte ens att det hade hänt förrän han kom in i rummet skrikande, säger den tårögda mamman.

I ett nytt inlägg berättar hon nu att den 2-åriga sonen mår mycket bättre efter att ha legat på intensivvårdsavdelningen i tre dagar.

– Läkarna sa att det ser så bra ut, det kommer inte att bli några ärrbildningar. Han kommer nog att få en liten missfärgning på benen som kommer att blekna när han åldras.

Nu vill hon varna andra föräldrar för den populära maten.

– Jag vill aldrig att ett barn ska uppleva det som min son har gått igenom.

FOTO: Tiktok

Annons