Nicole Nordins stora familjelycka med Peter Forsberg

Nicole Nordin och Foppa

Nicole Nordin och Peter Forsberg bor i Schweiz tillsammans med sina tre barn.
Nu berättar hustrun om familjelyckan.

Det var över tio år sedan den före detta ishockeyspelaren Peter Forsberg, 46, och Nicole Nordin, 32, blev ett par. Kort efter att de funnit varandra tog de nästa steg i relationen och förlovade sig. Sedan dess har de fått barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3, ihop och för två år sedan flyttade familjen till staden Zug i Schweiz, där de än idag bor.

Eftersom både Nicole och Peter jobbar väldigt mycket har de inte alltid tid att umgås med varandra så mycket som de vill. När Peter gästade Renées brygga förra året berättade han att det stundtals är tufft att få det att fungera trots parets intensiva scheman.

– Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på, sa han då.

Stödet till sonen Lennox

Trots att det var många år sedan Peter Forsberg la skridskorna på hyllan och avslutade sin karriär som professionell ishockeyspelare är han fortfarande väldigt engagerad i sporen. Peter är bland annat delägare i en agentfirma som jobbar med ishockeyspelare.

Något som glädjer Peter väldigt mycket är att sonen Lennox har börjat visat ett intresse för hockey och numera spelar han i Zugs ungdomslag. För ett par veckor sedan la Nicole Nordin upp en bild på Instagram när hon sitter och tittar på sonen när han tränar.

Lennox största supporter uppe på läktarna. Vem kan relatera?!”, skrev hon i inlägget.

Detaljen i Nicole Nordins bild

Nu har Nicole återigen varit aktiv i sociala medier. Under onsdagen la hon upp en bild på hela familjen och intill denna skriver hon:

”Hemma i Schweiz. Tacksam för min hälsa, familj, naturen och solen”.

I kommentarsfältet uppmärksammar flera följare att ett av barnen bär en tröja med en Modo-logga, vilket är det ishockeylag som Peter Forsberg debuterade i vid 16 års ålder.

”Åh finaste familjen, vilken fin tröja”, hälsar en person i en kommentar.

”Härlig familjebild och Modo tröjan”, skriver en annan.

FOTO: TT