LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Nordin visar upp nya looken – efter uppbrottet från Foppa

01 dec, 2023 
Det var i maj som det stod klart att Peter Forsberg och Nicole Nordin valt att gå skilda vägar.
Nu åtta månader senare efter uppbrottet visar Nicole upp en helt ny look!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”Brand logo
Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”

Det var i våras som forna hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 36, gick skilda vägar. I maj gick de ut med beskedet att beslutet är gemensamt och gjort av kärlek.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Men hur är egentligen relationen mellan Nicole och Foppa efter uppbrottet?

Hänt rapporterade i september tidigare i år om att ex-paret fortfarande syns tillsammans på gemensamma företaget Alline Agencys hemsida.

Även i skrivande stund möts man på startsidan av en bild på Nicole och Peter där de poserar tillsammans, med en bildtext där det står att de är ”entreprenörer och livspartners”.

Foppa om livet efter seperationen från Nicole

I en intervju med Aftonbladet har Foppa talat ut om seperationen från Nicole och den nuvarande familjesituationen.

Annons

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma.

– Ja annars vad gör man, lite affärer, kolla på hockey så klart. Det är otroligt blandat, har han tidigare berättat för tidningen.

Nicole Nordin visar upp nya looken – 8 månader efter uppbrottet

Nicole är en fena på sociala medier och hon verkar resa en hel del. Vi får se flera lyxiga bilder från hennes olika äventyr och det ser verkligen ut som att hon trivs med livet just nu. Nyligen kunde Nicole även visa upp en helt ny look på Instagram!

”Episka statementkläder!”

Skriver Nicole till bilderna där vi kan se henne klädd från topp till tå i kläder som ser ut som svartläder.

FOTO: INSTAGRAM, TT

Annons