Nicole Nordin om förändringen med Peter Forsberg

Det var två år sedan Nicole Nordin och Peter Forsberg packade in sina tre barn och flyttade till Schweiz.
Nu berättar Nicole om en helt ny förändring för familjen.

I över tio år har den före detta ishockeyspelaren Peter “Foppa” Forsberg, 46, och Nicole Nordin, 32, varit ett par. Det tog inte lång tid efter att de hade träffats innan de valde att ta nästa steg i relationen och förlova sig. Tillsammans har de i dag barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3.

Eftersom både Nicole och Peter jobbar väldigt mycket har de inte alltid tid att umgås med varandra så mycket som de vill. När Peter gästade Renées brygga förra året berättade han att det stundtals är tufft att få det att fungera trots parets intensiva scheman.

– Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på, sa han då.

Peter Forsberg hyllar sonens beslut

Det var två år sedan som Peter och Nicole packade ihop familjen och flyttade till Zug i Schweiz. Men helt har familjen inte tappat kontakten med Sverige och sommaren har traditionsenligt spenderats till stora delar i Norrland där Peter har sitt ursprung.

Peter är dessutom väldigt engagerad i unga hockeyspelare och har sedan länge varit verksam i ungdomshockey. När sonen Lennox började visa intresse för sporten var Peter minst sagt glad. I ett Instagram-inlägg som Nicole har lagt ut ser man Peter sitta djupt koncentrerad när sonen spelar för ungdomslaget i Zug.

Lennox största supporter uppe på läktarna. Vem kan relatera?!”, skrev Nicole till inlägget.

Nya förändringen

Men i sommar har det blivit annat än hockey. Familjen har nämligen fått en helt ny liten familjemedlem, i alla fall för en stund.

I ett inlägg som Nicole lagt upp på Instagram ses hon och Peter hålla upp en liten kanin. Fotot är taget av Lilly och den lilla kaninen, Tip Top, är ingen mindre än Nicoles systers.

“Tip Top har nu återvänt till min syster efter att vi har fått ta hand om honom en hel sommar” , skriver Nicole till inlägget.

 

Senaste nytt