Niclas Wahlgrens svar efter kritiken mot Pernilla

Niclas Wahlgren och Pernilla

Niclas Wahlgren är Pernillas nya personliga tränare.
Efter kritik från följarna väljer Niclas nu att försvara sin lillasyster.

Artisten Pernilla Wahlgren, 52, har en nära relation till sina barn, föräldrar och syskon. I Wahlgrens värld får Kanal 5-tittarna en inblick i hennes liv tillsammans med bland andra dottern Bianca Ingrosso, 25.

Pernillas storebror, Niclas Wahlgren, 54, har valt att inte medverka i realityserien. Trots detta är syskonen väldigt tighta och umgås en hel del. I en intervju med Aftonbladet har Niclas tidigare berättat om sin relation med Pernilla.

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker, sa han till tidningen då.

Niclas nya projekt med Pernilla

Förra året valde Niclas Wahlgren att utbilda sig till personlig tränare. Efter ett par intensiva månader fick han äntligen sitt diplom, något han avslöjade i ett inlägg på Instagram.

”Från och med nu så hjälper jag dig som vill att nå din målbild!”, skrev Niclas i ett försök att locka kunder via sociala medier.

Tidigare i veckan avslöjade Niclas att han har fått en ny kund – och det är ingen mindre än lillasyster Pernilla.

Jag har blivit med PT! Grym coachning av min bror Niclas Wahlgren som nu kommer att börja träna mig så jag håller mig frisk & stark under vårens turné!”, skrev Pernilla.

Storebroderns svar efter kritiken

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Niclas att han och Pernilla ska vara med i ett reportage i en träningstidning. Det verkar som att syskonen är rejält taggade och många av deras följare är väldigt stöttande.

Men det finns även de som är mer kritiskt inställda till Niclas och Pernilla Wahlgens nya projekt. I en kommentar skriver en person:

”Varför ska hon göra ett reportage om det? Hon tränar ju inte och hatar det? Det har hon ju visat i sin tv show?”

Nu väljer Niclas att besvara kritiken.

”Det är aldrig för sent för att börja”, skriver Niclas Wahlgren i en kommentar.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Instagram

Senaste nytt