LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgrens oväntade relation med Emilio Ingrosso

16 apr, 2020 
Emilio Ingrosso och Niclas Wahlgren
Emilio Ingrosso och hans ex-fru Pernilla Wahlgren genom gick en minst sagt turbulent skilsmässa i början på 2000-talet.
Men hur ser egentligen relationen ut mellan Emilio och hans ex-svåger Niclas Wahlgren? Vi har svaret!
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, 52, och ex-maken Emilio Ingrosso hade en av Sveriges mest uppmärksammade kändisrelationer. Paret träffades på 80-talet när Emilio var producent till flera av hennes album. Han var dessutom dansare i många av hennes uppträdanden, bland annat dansade han tillsammans med sin bror bakom Pernilla under hennes stora hit Picadilly circus, som hon tävlade med i Melodifestivalen för många år sedan.

Det slog snabbt gnistor mellan dem och paret var gifta i nästan tio år innan de skiljde sig 2002. Tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gick skilda vägar 2002. Bild från 1991. Foto: Roger Tillberg/TT

Relationen med ex-svågern

Trots den turbulenta skilsmässan som paret genomgick har de idag en god relation. Någon som även valt att behålla Emilio Ingrosso i sitt liv är Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 54.

Annons

Niclas och Emilio följer varandra på Instagram och Emilio syns flitigt kommentera sin ex-svågers inlägg. På var och varannan bild dyker Emilios namn upp i Niclas kommentarsfält. Främst är det med olika emojis som Emilio uttrycker sig, men att tonen emellan dem är god, går inte att undgå. Det är nämligen massvis av hjärtan och glada ansikten som syns.

Allt om Emilio IngrossoBrand logo
Allt om Emilio Ingrosso

Niclas fina ord om Emilio

Emilio bor idag på Mallorca tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso. Tillsammans driver dem flertal restauranger och både Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso hälsar flitigt på hos sin pappa.

Men även Niclas har stöttat restaurangverksamheten och tidigare varit öppen med att han rest till Mallorca, där han besökt Emilios restaurang. Detta var nämligen något som han delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Nu äter vi ÄNTLIGEN på en av dom restauranger jag verkligen längtat till såå länge! Och att få träffa dig Emilio Ingrosso igen och sitta och prata och höra din sjuka härliga humor igen gör mig glad”.

Annons

Han gjorde det även tydligt att han och ex-svågern hade haft en trevlig kväll och det fanns ingen tvekan om att Nicklas gärna kunde tänka sig att hälsa på hos Emilio igen.

”Njutit för fullt av god mat-härliga upplevelser och framförallt underbara vänner. Det här gör vi om va?”, skrev Niclas i en annan uppdatering under samma resa.

Kontinuerliga träffarna med Pernillas ex

Efter besöket tog det bara några månader innan Niclas var tillbaka på Mallorca igen. Även denna gång delade han en måltid med Pernillas ex.

”Tack för igår Emilio Ingrosso och tack för alla skratt-historier och minnen som vi delar! Love you”, skrev Niclas då på Instagram.

Även Emilio Ingrosso uttryckte sin glädje över Niclas besök på ön och lämnade en välkomnande kommentar.

”Mi casa tu casa”, skriver han. Vilket kan översättas till “Mitt hem är ditt hem”.

FOTO: Instagram/Charlotte Brunzell/TT

Annons