Niclas Wahlgrens oväntade besked för framtiden

Niclas Wahlgren

Niclas och Pernilla Wahlgren är sedan länge ett av Sveriges absolut hetaste syskonpar .
Men trots det har han medvetet valt att hålla sig utanför systerns succéprogram Wahlgrens värld.
Nu kommer Niclas med ett besked som glädjer hans följare.

Medlemmarna i familjen Wahlgren har gjort sig kända för att ha en väldigt nära relation till varandra. Inte minst blir det tydligt i kanal 5:s långkörare Wahlgrens värld där tittarna får följa Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrossos, 25, vardag.

Men Biancas bröder Oliver, 30, Benjamin, 22, och Theo, 13, har man inte sett mycket av i programmet.

– Det är mammas och Biancas program, har Benjamin Ingrosso tidigare sagt om valet att inte medverka allt för mycket under inspelningarna.

Inte heller Pernillas bror Niclas Wahlgren, 54, har dykt upp många gånger under de sju säsonger som gått av Wahlgrens värld.

Prövade reality-tv

Anledningarna till att Pernillas kända bror valt att stå utanför programmet är många har han tidigare berättat för Expressen.

–  Man får inte förknippa Wahlgrens värld med att det handlar om alla Wahlgrenare. Det är Pernillas familj, den delen av Wahlgren. Och mamma, som gillar att vara med och synas också, sa han då.

Men trots det menar han även att det finns en ekonomisk bakgrund till varför han har avböjt att ställa upp framför kameran.

–  Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt.

Niclas Wahlgrens ord

Helt emot en egen realityserie kan dock Niclas inte vara. Han hade nämligen sin egen tillsammans med ex-frun Laila Bagge. I Fest hos Bagge Wahlgren fick man följa Laila och Niclas då de bjöd in kända par till sin dåvarande bostad på Lidingö.

Programmet sändes dock bara i en säsong och Niclas har tidigare berättat om att paret aldrig riktigt hittade rätt när de skulle stå tillsammans framför kameran.

Men på sin Instagram avslöjar nu Niclas Wahlgren att hans följare återigen kommer att kunna se honom stå i rampljuset. Denna gång i ett gammalt format. Tillsammans med partnern Morgan “Mojje” Johansson har Niclas nämligen hängt på resten av familjen och startat en egen Youtube-kanal.

“Vi har startat en Youtube-kanal”, skriver Niclas på Instagram till ett filmklipp med en nyversion av det gamla barnprogrammet Nicke och Mojje som den nya Youtube-kanalen kommer att följa.

“Men hjälp vad nostalgisk man blir!”, skriver en av Niclas följare i kommentarsfältet medan en annan skriver:

“Gud va kul! Klart jag kommer följa!

Senaste nytt