Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

Niclas Wahlgrens son Tim har valt ett liv utanför offentligheten.
Nu berättar Niclas vad Tim sysslar med idag.

Niclas Wahlgren är pappa till två söner. Tillsammans med exfrun Laila Bagge har han sonen Kit, 8, som då och då syns i sina föräldrars uppdateringar på sociala medier. Men Kit är inte Niclas första barn han har nämligen även sonen Tim Wahlgren, 31, som han fick under en tidigare relation med Mia Bodén.

Det kanske inte är så många som känner till Tim, då han varit frånvarande med sin medverkan i Wahlgrens värld. Faktum är att Tim valt att leva ett liv utanför offentligheten – tillskillnad från många av hans släktingar.

Han ställer aldrig upp på intervjuer, tv-program eller deltar under offentliga tillställningar. Men under Tims uppväxt dök han dock upp då och då tillsammans med sin pappa på olika röda mattor.

Niclas har tidigare berättat att han och barnen, samt brodern Linus inte syns ofta i Wahlgrens värld då programmet främst handlar om Pernilla Wahlgren och hennes barn och föräldrar.

– Man får inte förknippa Wahlgrens värld med att det handlar om alla Wahlgrenare. Det är Pernillas familj, den delen av Wahlgren. Och mamma, som gillar att vara med och synas också. Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt, har Niclas tidigare sagt till Expressen.

Därför vill inte Tim synas i offentligheten

I Tims fall handlar det om att han aktivt valt ett liv utanför rampljuset. Niclas har själv varit inne på det tidigare. När han förra året publicerade en Instagrambild på sig själv tillsammans med yngsta sonen Kit ifrågasattes han för att inte Tim var med på bilden.

”Och den stora sonen då? Duger inte han?”, skrev en följare i kommentarsfältet.

LÄS MER: Camilla Läckbergs barnbesked med Simon Sköld – efter frågorna

”Gulligt av dig att du är så omtänksam. Men eftersom jag känner honom lite bättre än du (som inte har en aning om något) så vill han helst slippa vara med på bild och det får man respektera”.

Farmors ord om barnbarnet

Men ibland händer det att Tim plötsligt dyker upp på någon bild. Till exempel när han fyllde år så beslutade sig farmor Christina Schollin att dela med sig av ett gäng nya bilder på barnbarnet.

”I dag säger vi grattis till vårt äldsta barnbarn: Fina fina Tim. Snygg kille – men då har han att brås på: Pappa Niclas och naturligtvis gulliga Mamma Mia”, skrev hon på Instagram då.

Nya orden om sonen Tim Wahlgren

När Niclas har en frågestund på Instagram får han frågan vad Tim sysslar med om dagarna. Niclas svarar då:

”Han är akademiker och har någon jobbtitel som jag inte ens kan uttala”.

LÄS OCKSÅ: SVT:s besked: Så blir Kalle Ankas jul efter Bengt Feldreichs död

LÄS OCKSÅ: Blir det en säsong 3 av Hjem til jul? Efter succén på Netflix

SENASTE NYTT!